Evaeva nekoupí nic, vážně. To se ve mě tříská, nemůžu nekoupit nic nebo blbost, kterou nevím, jestli ten člověk chce, i s blbostí, kterou si přeje mám trochu problém, to je nějaký ocd ![]()
Čas vánoční...
MPLee pro rodiče, kteří nemají zájem o nic, babičku, která nic nechce (od dětství střídám prací prášky a aviváže s Niveou) bráchu a jeho ženu, tam bych potřebovala nějakej neutrální dárek pro všechny, ale poukázku do Alzy dostali loni, no a pro samba, který nic nechce, nemá rád věci a co potřebuje nebo chce, to si ihned koupí. Tomu koupím asi karamely a víno, s tím trikem toho bude až moc na něj :)
no a nakonec pro tchýni, u ní taky už nevím, už jsem zkusila od knížek, přes kosmetiku a oblečení po (pro mě) krásnou vázu a furt jsem se nechytla :)
Karoleena ty máš dobré tipy! Díky.
Zu jo to jsem zapoměla - moje babička si přeje 10kg cukru na zavařování
No s těnahle lidma co nic nechtějí a nemají zájmy je to těžké. Lístky do divadla? Společný víkend na nějaké pronajaté chalupě? Nebo jiný zážitek... My s mužem tyhle dárky milujeme, ale třeba naši je taky pravidelně nechávají propadnout. Loni jsem dala bráchovi s přítelkyní a bratranci únikovku ve virtuální realitě. Měla jsem na to moc pěkný recenze. A taky to nechali propadnout.
Muži jsem k narozeninám objednávala kapsle do nesspresa s cibetkovou kávou. To se mu líbilo moc, ale byl opruz se clem. Pro něj teda letos musí taky ještě vymyslet nějaký zážitek.
Já bych třeba chtela dostat premium členství v Rohlíku, nebo na úklid bytu.
Karoleena Tyjo, ta Zkouska siren je vyborny tip na darek i pro meho tatu, dekuju! ![]()
Zu já bych se v té přivdané rodině tolik neangažovala. Z toho, co píšeš, si na dárky moc nepotrpí, tak bych se tím úplně netrápila a klidně zůstala u poukázky do alzy a lahve vína.
MPLee zážitky jsou super. Můj muž taky nikdy nic nechce a já zas nemám úplně fantazii, zážitkem to řeším často.
Zu My dáváme tchánovcům dárkový balíček s jídlem. Ono je to nejjednodušší. Cokoli jiného bylo okomentováno jako nevhodné. Že to buď neužijou, má to nějakou chybu, nebo je to drahé. Mně ty tchýniny komentáře vždycky mrzely, hlavně kvůli manželovi, který si s vymýšlením dával práci, tak jsem vlastně ráda, že jsme se dohodli, že na nějakou invenci už kašleme.
Mne letos rodice potěšili, neb na me návrhy na dárky pro ně měly pozitivní ohlasy. Hlavne otec v 70 letech dospel a netvrdi, ze nic nechce (jeden rok skutecne nic nedostal a od te doby se jeho reakce na darky dost zlepsuje). Letos se dokonce tesi. Dostane rýč. K tomu ještě láhev rumu, který dávám každý rok. Já teď nastudovala recenze a cenové nabídky na zahradni potřeby ![]()
Evaeva Kdybych dárky nechala na jejím synovi, to by to dopadlo, já mám svou tchýni ráda!
Ovšem pak mě jednou málem omejvali, dítě bylo novorozený, odběhla jsem ho utišit do postýlky, tchýně mezi tím rozbalila luxusní rukavice z Japonska, fakt krásné, s takovým jemným japonským motivem, přijdu zpátky a ona mně ukazuje "podívej, co mi Garfiemanžel koupil, no nejsou krásné?"
No je to dávno a myslím, že už pochopila, kdo je v naší rodině poklad. ![]()
Letos pro ni teda ještě nemám nic.
Vy uz mate vsetky tolko darcekov. Tak aspon tu vidim super tipy. Diik
Catherinnekrasne napečené.
krasne tipy, diky!
odkud ty kasmirove ponozky bych taky potrebovala vedet, chtela jsem koupit mame ty vlnene z oveckarny, ale po odhaleni majitele, hledam jiny zdroj
Ja mam poukaz na kurz peceni makronek pro neter
druhe neteri mam zatim knizku cestovni kancelar Divnosvety a potrebuji jeste neco
pro synovce, ktery se vyjadril, ze chce jit na medicinu, puzzle s kostrou https://www.mall.cz/puzzle-dospele/eurographics-puzzle-kosterni-soustava-1000-100004482240?gclid=Cj0KCQiA4OybBhCzARIsAIcfn9miEgfY4oTenXFCu-By5j7h3HCOu5j_VUazIRofDo1NiKLHmUAX6HkaAtfaEALw_wcB
pro tatu knizku Mika Waltari Pravda o Estonsku, Lotyssku a Litve a ksandy, ktere si pral
mame chci dat poukaz na osetreni na kosmetice Dermalogica
a nejake pekne napady pro chlapy? myslite, ze toto by se takovemu tomu typu, co ma vse, libilo? https://mantidy.co.uk/collections/all/products/gaucho-techroll-mini-black
Zu tchýně taky nemá zájem o nic, jen abychom jí věnovali po celý rok aspoň 2 hodiny našeho času týdně :-)
ale před 14 dny mluvila o tom muzeu kuriozit v Pelhřimově, že tam ještě nebyla, tak jsem jí koupila vstupenku a i tu knihu rekordů
Cashmere socks jsou z COSu :D a teda obdivuju tolik darku! My mame dikybohu politiku jednoho daru, tohle by me zabilo:D
Mně se perníčky vůbec nedaří, přitom receptury střídám, ale většinou je to fakt takový těsto jak zvejkacka. Jednou dám máslo, jindy heru, kakao, nebo čokoládu vždycky vyjde desbes, co hodne vyskočí nahoru:-D. Teď dcera říkala ,,asi hodně medu,, tak to je fakt, třeba je to medem, ten máme furt stejnej:-D.
711990 a jsou velke? mama ma 35 nohu, tak premyslim, jestli ta velikost 36-38 ji nebude moc velka
baltik tyjo to netusim, teprv pro ne pujdu:(
Garfie u nás si na dárky pro dospělé nikdo nepotrpí, takže tchýně dostane knihu nebo tak něco. Občas se muž sveze se švagrovou. Když mně požádá o pomoc, tak ho samozřejmě neodmítnu, ale nechci to mít na starosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY