Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Zu
2787 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 22:37

Evaeva nekoupí nic, vážně. To se ve mě tříská, nemůžu nekoupit nic nebo blbost, kterou nevím, jestli ten člověk chce, i s blbostí, kterou si přeje mám trochu problém, to je nějaký ocd

Offline Zu
2787 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 22:40

711990 

jee, kašmírový cokoliv bych brala... pro sebe, jak jinak

odkud?

Offline Zu
2787 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 22:48

MPLee pro rodiče, kteří nemají zájem o nic, babičku, která nic nechce (od dětství střídám prací prášky a aviváže s Niveou) bráchu a jeho ženu, tam bych potřebovala nějakej neutrální dárek pro všechny, ale poukázku do Alzy dostali loni, no a pro samba, který nic nechce, nemá rád věci a co potřebuje nebo chce, to si ihned koupí. Tomu koupím asi karamely a víno, s tím trikem toho bude až moc na něj :)

no a nakonec pro tchýni, u ní taky už nevím, už jsem zkusila od knížek, přes kosmetiku a oblečení po (pro mě) krásnou vázu a furt jsem se nechytla :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 23:11

Karoleena ty máš dobré tipy! Díky.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 23:13

Zu jo to jsem zapoměla - moje babička si přeje 10kg cukru na zavařování  
No s těnahle lidma co nic nechtějí a nemají zájmy je to těžké. Lístky do divadla? Společný víkend na nějaké pronajaté chalupě? Nebo jiný zážitek... My s mužem tyhle dárky milujeme, ale třeba naši je taky pravidelně nechávají propadnout. Loni jsem dala bráchovi s přítelkyní a bratranci únikovku ve virtuální realitě. Měla jsem na to moc pěkný recenze. A taky to nechali propadnout.
Muži jsem k narozeninám objednávala kapsle do nesspresa s cibetkovou kávou. To se mu líbilo moc, ale byl opruz se clem. Pro něj teda letos musí taky ještě vymyslet nějaký zážitek.  

Já bych třeba chtela dostat premium členství v Rohlíku, nebo na úklid bytu. 

Offline Myrtila
5414 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 23:14

Karoleena Tyjo, ta Zkouska siren je vyborny tip na darek i pro meho tatu, dekuju!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 23:14

Zu já bych se v té přivdané rodině tolik neangažovala. Z toho, co píšeš, si na dárky moc nepotrpí, tak bych se tím úplně netrápila a klidně zůstala u poukázky do alzy a lahve vína.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 23:18

MPLee zážitky jsou super. Můj muž taky nikdy nic nechce a já zas nemám úplně fantazii, zážitkem to řeším často.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 21. listopadu 2022 23:22

Zu My dáváme tchánovcům dárkový balíček s jídlem. Ono je to nejjednodušší. Cokoli jiného bylo okomentováno jako nevhodné. Že to buď neužijou, má to nějakou chybu, nebo je to drahé. Mně ty tchýniny komentáře vždycky mrzely, hlavně kvůli manželovi, který si s vymýšlením dával práci, tak jsem vlastně ráda, že jsme se dohodli, že na nějakou invenci už kašleme.

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 00:26

Mne letos rodice potěšili, neb na me návrhy na dárky pro ně měly pozitivní ohlasy. Hlavne otec v 70 letech dospel a netvrdi, ze nic nechce (jeden rok skutecne nic nedostal a od te doby se jeho reakce na darky dost zlepsuje). Letos se dokonce tesi. Dostane rýč. K tomu ještě láhev rumu, který dávám každý rok. Já teď nastudovala recenze a cenové nabídky na zahradni potřeby

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 01:23

Evaeva Kdybych dárky nechala na jejím synovi, to by to dopadlo, já mám svou tchýni ráda!  Ovšem pak mě jednou málem omejvali, dítě bylo novorozený, odběhla jsem ho utišit do postýlky, tchýně mezi tím rozbalila luxusní rukavice z Japonska, fakt krásné, s takovým jemným japonským motivem, přijdu zpátky a ona mně ukazuje "podívej, co mi Garfiemanžel koupil, no nejsou krásné?"  No je to dávno a myslím, že už pochopila, kdo je v naší rodině poklad.

Letos pro ni teda ještě nemám nic. 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 06:27

Vy uz mate vsetky tolko darcekov. Tak aspon tu vidim super tipy. Diik

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 06:28

Catherinnekrasne napečené. 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 06:46

krasne tipy, diky!

odkud ty kasmirove ponozky bych taky potrebovala vedet, chtela jsem koupit mame ty vlnene z oveckarny, ale po odhaleni majitele, hledam jiny zdroj

Ja mam poukaz na kurz peceni makronek pro neter

druhe neteri mam zatim knizku cestovni kancelar Divnosvety a potrebuji jeste neco 

pro synovce, ktery se vyjadril, ze chce jit na medicinu, puzzle s kostrou https://www.mall.cz/puzzle-dospele/eurographics-puzzle-kosterni-soustava-1000-100004482240?gclid=Cj0KCQiA4OybBhCzARIsAIcfn9miEgfY4oTenXFCu-By5j7h3HCOu5j_VUazIRofDo1NiKLHmUAX6HkaAtfaEALw_wcB

pro tatu knizku Mika Waltari Pravda o Estonsku, Lotyssku a Litve a ksandy, ktere si pral

mame chci dat poukaz na osetreni na kosmetice Dermalogica

a nejake pekne napady pro chlapy? myslite, ze toto by se takovemu tomu typu, co ma vse, libilo? https://mantidy.co.uk/collections/all/products/gaucho-techroll-mini-black

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 06:58

Zu tchýně taky nemá zájem o nic, jen abychom jí věnovali po celý rok aspoň 2 hodiny našeho času týdně :-) 

ale před 14 dny mluvila o tom muzeu kuriozit v Pelhřimově, že tam ještě nebyla, tak jsem jí koupila vstupenku a i tu knihu rekordů 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 07:56

Cashmere socks jsou z COSu :D a teda obdivuju tolik darku! My mame dikybohu politiku jednoho daru, tohle by me zabilo:D

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:15

Mně se perníčky vůbec nedaří, přitom receptury střídám, ale většinou je to fakt takový těsto jak zvejkacka. Jednou dám máslo, jindy heru, kakao, nebo čokoládu vždycky vyjde desbes, co hodne vyskočí nahoru:-D. Teď dcera říkala ,,asi hodně medu,, tak to je fakt, třeba je to medem, ten máme furt stejnej:-D. 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:16

711990 a jsou velke? mama ma 35 nohu, tak premyslim, jestli ta velikost  36-38 ji nebude moc velka

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:16

baltik tyjo to netusim, teprv pro ne pujdu:(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:20

Garfie u nás si na dárky pro dospělé nikdo nepotrpí, takže tchýně dostane knihu nebo tak něco. Občas se muž sveze se švagrovou. Když mně požádá o pomoc, tak ho samozřejmě neodmítnu, ale nechci to mít na starosti.