Sweet Potato znehodnoceno ![]()
Čas vánoční...
Sweet Potato když dám někam rozinky nebo kand. ovoce, tak to malej komentuje slovy: "Mami, tobě se to zase nějak nepovedlo!" :)
tina Moudrý hoch.
hlásím se k táboru kandované ovoce nee, rozinky ano ![]()
Já teda jako dítě oboje nesnášela a teď jsem někde mezi nevadí a chutná mi to:)
U nas to nemaji rady deti a nemel ani jejich tatinek, tak jsem se naucila pect vanocku jen s orechy a i kdyz jsem byla z domova zvykla, uz mi rozinky nechybi. Do štoly davam kandovane ovoce, tam to nejak patri (a hrubě mlete liskove orisky, bavi me, jak to krupe). Recept na tvarohovou štolu mam recept odtud, bohuzel si nepamatuju, od koho - ale dekuju, je vyborna!
Sweet Potato letos jsem měla Pandoro s Baileys.
Rozinky i kandované ovoce mi nechutná.
MPLee no tak podobně NIC dítě babičce vyrobilo. Ale to jsme věděli, že to ocení, navíc si s tím dala práci. Bylo to zabalené postupně ve třech krabicich.
Já letos poprvé ve svém dospělém životě nebudu dělat vůbec žádné vánoční přípravy. Akorát koupím dárky pro vnoučata. Po Mikuláši odjíždíme na dovolenou a vrátíme se před Štědrým dnem. Nebudu péct ani uklízet. Bude to téměř podle mých představ.
MPLee to je fakt hnusny darček. Ked nič tak fakt radšej nič. Mne to príde hodne blbé teda.
crazydaisy to ti přeju! Kam vyrážíš? Určitě někam za teplem.
Do statistiky rozinky i mandle do vánočky dávám, ale klidně bych se bez nich obešla. Ve štrůdlu mi ořechy vyloženě vadí.
Janulik03 Asi to pro někoho může vyznír hnusně, v našil rodině to nic hnusného není
Maminka napsala dopis ježíškovi (píšeme všichni, i dospělí) kde napsala ať jí ježíšek přinese letos nic. Tak přinesl. Mimo to samozřejmě dárek dostala, skladali jsme se na něj celá rodina. Od té doby už vždycky něco navrhne, nebo aspoň naznačí. U nás vždycky pod stromečkem někdo najde podobný, pro nás vtipný, hrozný dárek. Prostě bez jedný "hrůzičky" nejsou vánoce. Loni vyhrál brácha a pyžamo s nápisem "best dad ever" - je bezdětný a tou dobou čerstvě rozešlý, předloni babi s dědou - dostali kartáč na koně a háček na kopyta. Koně nemají
Před tím jsem dostala já "dietní lžičku" což je lžíce s dírou uprostřed, můj holohlavý manžel šapon a kondicionér... Jeden náš příbuzný pravidelně dával low cost dárky co najde na pláži. Když máme štěstí, nenajde nic a dostaneme mořskou vodu v láhvi a oblázky. Někdy bohužel najde pantofle, kšiltovku, plastovou hračku... Už se taky sázíme, co najde a doveze. Světe div se se nikdo (až na mamku tehdy teda) neurazil ![]()
MPLee no jasné chapem, pokiaľ ste s tým uzrozumeni, tak je to v pohode. Nechcela som sa ťa dotknúť, len ma to zaskočilo, ze by to niekto fakt použil ako potrestanie za to ze si nepoviem aky dar chcem.
MPLee tak letos by pribuzny zabodoval s nejakym tim kubikem naplavenyho drivi.
MPLee bozi nic ![]()
Janulik03 ono nejde o to, ze nerekne co chce. Jde ontu reakci, kdyz pak darek neni podle jejiho prani. Ze klidne uz pod stromkem rekne, ze kez by byvala misto X dostala Y. Tak kdyz vim ze me potesi Y a rodina se me opakovane zepta/piseme vsichni dopis, tak proc reknu ze nechci nic? Ja treba letos fakt nic nechci. Dostanu poukaz na fyzioterapii a poprosila nsem o nejake dobre cervene vino. Neurazi me zazitek, divadlo, kino, cestovani... To vsichni vedi, letos jsem fakt poprosila jen o vino a at radsi neutraci rodina penize za hlouposti, jestli neco chteji dat tak at je to jedle idealne, ale ze je to na nich. Ale nereknu pak hned na stedry den, ze je to hruza a ze teda ted budu muset jit mezi svatkama nakupovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY