Kan ty vážeš smuteční asi... žejo?
Čas vánoční...
RoSa Všechny. ![]()
Kan já taky podle nálady... ale tak jen pro info, jak je to správně... se na to furt někdo ptá
RoSa Jojo, já to beru. Motám všechno jedním směrem, ale korpus mám vždcky začištěný. To je jak počet květů, sudý/lichý, taky se na to pořád někdo ptá.
Kan Ve věncich jsem totální amatér, tak se blbě zeptám. Jak se začišťuje korpus?
Kan Mrs.Robinson taky nevim, co si pod tim predstavit. Udelali jsme letos 3 a ted zjistim, ze je mame vsechny nezacistene:) Jeden mi teda asi zacistil syn nuzkama...
Mrs.Robinson Ve floristických potřebách si koupíš omotávací pásku na věnce, je asi 8 cm široká, zelená, z netkané textilie a než začneš s větvičkama, tak si ten slámový korpus omotáš, začistíš. Už jsem to kritizovala, když Zeman kladl věnec u památníku a z věnce trčela sláma, což u takové akce je fakt otřesný.

Kan To fakt vypadá dobře. Holt jsi profík.
Sweet Potato No moc ne. Ale na to začištění se dá použít cokoliv, hlavně aby netrčela sláma.
Sem nebo do vinárny?

Kan zítra se schválně kouknu, co má dole náš věnec.
Sweet Potato ááá, otvírání adventních kalendářů! tak ukazujte, ukazujte
Kan Aha, díky. O existenci zelené pásky na věnce jsem doteď neměla tušení. Točím tady už několik let dva korpusy, jeden je slaměný a jeden je omotaný černou plastovou páskou ( ten je děsný), no oba blbě
Sweet Potato , chlastací advenťák ![]()
![]()
Mrs.Robinson Prosim tě, já mám polystyrenový korpus zamalovaný zelenou temperou. Tomu říkám profi začištění!
Kan mám nezačištěný, od zahradníků i od sebe, sláma rozhodně nečouhá, je bohatě překrytá. Osobně jsem pro co nejméně zbytného nebo umělého materiálu. A korpusy točíme už pár let.
andulka01 souhlasím. Nějak nechápu, proč řešit stranu, která leží na stole a není vidět. ![]()
Mrs.Robinson Prosim tě, já mám polystyrenový korpus zamalovaný zelenou temperou. Tomu říkám profi začištění!
No ale sláma netrčí ![]()
slniecko takový sušený seno, co se hodí na kamna
a frantisek je směs s kadidlem, jsou to ty kostelní vune
To čo sme mali voňalo viac do sladka, než kostolne...ale tak ktovie, čo sa mi to podarilo kúpiť (ale na obale to malo napísané Františky
- boli 2ks)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY