marieu Já si místo Františka používám Myrhu a Kadidlo, mám to na uhlíku a voní to úžasně. Kupuju v Ekumenických potřebách.

marieu Já si místo Františka používám Myrhu a Kadidlo, mám to na uhlíku a voní to úžasně. Kupuju v Ekumenických potřebách.

Kan mně teď právě kadidlo došlo a františky mi padly do oka v jedné kavárně- navíc jsou odněkud přes kopec z Křivoklátska.
marieu Takže regionální záležtost. Tak ať máš příjemné a voňavé chvíle, František je na použití jednodušší, ale voní krásně.
andulka01 to je dokonalá dekorace! ![]()
Byla jsem včera večer na Staroměstském náměstí. To nejsou stánky, to jsou stodoly! A hnusné navíc.
A bombastické světelné dekorace. Strom sám o sobě je krásný, když nebliká.

Jaký alkehol dáváte do vaječňáku
Děti chtěly samolepky na okno od vietnamců. Řekla jsem ne.

Sweet Potato delam tenhle, je trosku drazsi na suroviny, ale dokonalej:D
711990 Hmm. ![]()
Já totiž chci probrat domácí zásoby a přemýšlím, jestli tam vrazit Curvoisier.
A mám v receptu šafrán, tak jsem docela napnutá.
711990 ten je podobný jak vaječný koňak z kuchařky pro dceru recept tady
ten se taky musí odležet aspoň tři týdny... už mám dvě láhve v lednici. Je skvělý, po odležení.
Sweet Potato v tom bude ten curvoiser vynikajici si myslim! Ja davam ararat konak.
Torrah asi jo, ja jsem to ted slozite hledala, protoze jsem to delala predtim podle prispevku na FB od Zufanka, ale to samozrejme uz nemuzu najit
marieu mas to moc krasne,
asi si s tim kostelikem vezmu inspiraci.
Mulen díky! Skoro mi upadla ruka, opisovala jsem z internetu a vyvrcholilo to velkým řevem, protože děti chtěly malovat taky. Věnovala jsem jim kuchyňský okno a balkonový dveře před mytím a velká stropila scénu, že mám pěknější obrázky, než ona. Advent jak když vyšije ![]()
Prosím, toho Františka sme raz doma mali. pekne to voňalo, dodnes si to pamätám, ale as bz som neuhádla, čím to bolo navoňané. Totiž naši zvykli púšťať nejakú českú vianočnú pesničku, kde bol František a ešte "purpura na plotně voní", tak som strašne chcela vedieť, ako to vonia.
Neviete čím je ten František navoňaný? Keď to googlim, tak mi to príde ako tie klasické kónické kadidielka, ale tak to môže bzť napustené hocičím.
A čo je to tá "purpura"?
Potrefenáhusa no ale jak je pak dobrej
dava se tam fakt jen malinko, stejne by se to u nas nevypilo haha
slniecko takový sušený seno, co se hodí na kamna
a frantisek je směs s kadidlem, jsou to ty kostelní vune
slniecko purpuru sme používali aj na Slovensku. Ta sa páli na platničke, vonia mi viac ako Františky. Musia to niekde mať, je to dosť běžná věc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.