Pinot Noir chutnají i muži, který jinak perníky moc nemusí. Dala jsem tam dvě lžíce perníkového koření, ale jinak se to dá určitě kořenit dle chuti a osobních preferencí.

Pinot Noir chutnají i muži, který jinak perníky moc nemusí. Dala jsem tam dvě lžíce perníkového koření, ale jinak se to dá určitě kořenit dle chuti a osobních preferencí.

Nejdu sem ani s pečením, ani perníčkovým receptem, rozhodla jsem se o adventu nezbláznit, ale házej mi do toho vidle v práci (není to stížnost, jen konstatování). Možná něco málo upeču koncem týdne...
...jdu sem ale s další oblíbenou vánoční peckou od Sufjana Stevense
Ten track je tak živelný a krásný, jak u nás bývá s dětma advent. Motaj se pod nohy, likvidujou nově zjednaný pořádek, přeskupujou dekorace, nebezpečně manipulujou s otevřeným ohněm (čajovky v domečkách), chtějí rozsvěcet nový a nový světýlka, těší se neudržitelně, škorpí se, objímají, vymýšlejí blbiny, za který je člověk miluje...
bram a jo, tak to je recept, podle kterého peče moje máma. Ty jsou nejlepší. ![]()
Akorát to není ten typ "během chvilky splácáme s dětmi, hned vykrájíme a za hodinu máme hotovo i s úklidem".
Děkuju.
Uf...sice jsem to nejak spatne odhadla a pekla jsem to ve 3 rano, ale je vyborny!

711990 wow hned by som si dala
711990 Pořád o tom přemýšlím, jestli to zkusit. Šlo by to i bez toho papírového toho?
711990 mňam, úplně vidím, jak je to dobrý!
Sweet Potato bohuzel, to papirovy to je dost dulezity:D ale mam jich doma docela dost, tak ti muzu i s psenicnym tuhym kvasem nekde predat:)
Já snad těsto v životě neochutnala
Budu to muset zkusit. Já teda neochutnavam nikdy nic. Taky samozřejmě moje úroveň vaření tomu odpovídá.
A stezuju si, ze mám teď strašnou chuť na cukroví a široko daleko nic.
711990 Píšu sz
RoSa Díky za připomenutí! ![]()
RoSa Super, to bude radosti doma, hlavně děcko. :D
711990 Ježíš, když tak vidím ten tvůj parádní, tak mi docvaklo, že jsem si je zase včas neobjednala...
Takže mám jen ty mega z loňska... A to jsem je chtěla dělat teď o víkendu...
Jaká je to na fotce prosím velikost?
Sweet Potato bohuzel, to papirovy to je dost dulezity:D ale mam jich doma docela dost, tak ti muzu i s psenicnym tuhym kvasem nekde predat:)
a taky je dost důležitý teploměr
Šárce už jsem líčila můj první pokus, bez teploměru ![]()
fija Ten mám, díky. A ráda si někdy poslechnu. ![]()
fija je to 500g :D jinak ja je kupovala ted v Monaco, potrebach pro gastro, maj prodejnu ve Kbelich
711990 teď bych užila tleskacího smajlíka! Krásný to máš
Ounz
dik!
Někdo se tu ptal, co děláme s tím Vánočním legem.
Tak tohle ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.