continuity to je dobrý![]()

A to jsem jdu s obyčejným Ladou![]()
Vilemina continuity Lada i Lego super ![]()
711990 ta je povedená! Každý rok se přemlouvání, že to zkusím, ale nakonec ho zbaběle koupím. Těch operací je moc a náročný na časování. Jsi dobrá. Ale jestli se nepletu, pekla jsi i loni?
continuity lego betlehem musim detom co najdlhsie zatajit! :) ale je krasny
A takisto aj Ladov Vilemina
711990 To bych si ráda ochutnala! A ve tři ráno jako fakt, že si to musela dávat do trouby a nespat?
rozarka dekuju:) pecu je asi 3.rok, ale rok od roku jsou lepsi!
711990 už podle vzhledu, je vidět, že se ti daří! Krásná práce
711990 vypadá krásně, na to teda nemám moral.
Vilemina Lada je super. ![]()
Mrakoplas to není betlém, prostě vesnice, děti mají takovou poličku se Santou a skřítky.
continuity jezis jasne, ja jak som pri pisani pozerala na ten Vileminin betlehem, tak som to cele zmotala. Boze a to je este len utorok!
Karja jo, misto aby kynuly 12h pres noc, byly rychlejsi a tak sem misto v 6 rano musela zacit pect uz ve 2![]()
continuity ale nezbyl zadnej zloutek, i kdyz jsou v receptu na gramy![]()
continuity To je super!!! ![]()
Vilemina Za Ladu bych se nestyděla! ![]()
711990 ještě žloutek vážit.
No to už vůbec, mě by stačilo ke štěstí to komplikované kynutí.
Uf...sice jsem to nejak spatne odhadla a pekla jsem to ve 3 rano, ale je vyborny!
Obdivuji! Vypadá skvěle. Taky ho mám pořád jen v plánu.
711990 teda ale mňam! z toho bych možná ani neďoubala rozinky!
Přiznání: ďoubala jsem. Ale jinak byl úžasně dobrý!
Karoleena ja jich tam mam extra hodne, urcite by to slo i bez, nebo treba s cokoladou:)
711990 teda, moc tě obdivuju a závidím! Miluju ho a ráda bych to nemdky zkusila, ale s kynutým si moc nerozumím...
No my to letos budeme mít všechno moc pěkné
Kdo odsud radil namalovat perníčky štětcem a sypat? A teda půlka perníčků přišla záhadně o končetiny a hlavy, během zdobení. Dcera už pak nevečeřela ![]()

MPLee jezis pejsci bez pacicek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.