Tabea a sakra, tak to jsem ty nevysvětlitelně nedobré perníčky asi chytila od Karja ![]()
Čas vánoční...
continuity Janulik03 Garfie děkuju ![]()
EvaevaKdyž ono je to syrové těsto strašně dobré! Já si při tom zadělávání nedokážu pomoct. Jsem ráda, že nejsem sama :o)
Miluju syrové těsto! Jediné, které mi nikdy nechutnalo, bylo na perník, ale letošní perníčkové ano.
Pinot Noir Dcera si "půjčila" ketlovací náčiní, takže hvězdičky zatím nedělám.
Zkouším šité zvonečky, zatím se mi všechny rozpáraly. ![]()
Tak aspoň andělíčci.

Sweet Potato jeeej
Tabea já mám recept bez kakaa, o tom, že ho někdo dává do perníčků vím až odsud. Asi mám holt nějaký staročeský recept, původně byly perníčky určitě bez kakaa. Vánoční recepty mám ze sešitů domácího hospodáře z roku 90![]()
Mám starý recept na perníčky a není tam ani máslo, ani kakao. Když ho dobře vyválím a správně upeču, tak jsou měkoučké hned.
Sweet Potato roztomilej ![]()
Fleur ďakujem, aj všetkým ostatným.
Evaeva já tam to kakao dávám kvůli mému oku. Jíst mě nelákají vůbec žádný pernicky a děti sfutrujou všechno. ![]()
Kan šup sem s receptem, prosím
Tabea mně se právě líbí světlejší, ale mě teda i chutnají, jedno z mých nejoblíbenějších cukroví.
Já dělám ty z kuchařky pro dceru hned měkké, pridavam navíc lžíci kakaa (lip to pak vypadá s polevou) a lžíci rumu
Jo a krucialni je to koření - úplně skvělý má kitchenette (za hrozny prachy, jednou jsem ho koupila v nějaký slevě tesne před vanocema na rohliku, ale je fakt prvotřídní, cerstvy...)
Kdo ma rad hodne korenene pernicky, tak je fajn jeste tenhle recept z gurmetu. 
Potrefenáhusa Skvělý koření na perník měli v DM. Pro nezájem ho vylistovali. ![]()
Já jsem letos pekla perníčky podle receptu, co sem kdysi dávala moora a jsou moc moc dobrý. Je tam krásně cítit med a kakao a kořeněný jsou tak akorát. Je jich hromada, ale polovinu už máme sežranou :)
A jeste posledni vanocni diy z lonska

DIY věnec. Konečně zavěšen.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY