711990 ona se nekolikrat zeptala, jestli je muze jist. Nedovolila jsem, ale hlidala jsem spatne to pod psem byla kocicka ![]()
Čas vánoční...
MPLee Tak ona se asi ptala, jestli si může jeden sníst. Nemohla, musela si poradit po svém:-D
Karja jedne mohla, ale ona prostě dokud vidí jídlo, tak jí
Takže jeden jí neuspokojil. No nic, prostě na návštevy letos naše cukroví nosit nebudeme ![]()
Prosimvás dneska budu pect perníčky
Jak udělám ten drevodekor - žádnou fólii nemam, to se někde kupuje nebo? A poleva? Koupím to v Lidlu? Omg, netesim se už teď.
MP Meri štětcem nebo mašlovačkou, mně to šlo nakonec nejlíp silikonovou mašlovačkou, stětec tam té kakaové kaše nanesl moc.
MP Meri Rozmícháš kakao v troše vody.
Našla jsem ketlovací kleště. ![]()

MP Meri polevu umícháš z bílku, moučkového cuktu a citronové šťávy. Nebo když nechceš míchat, tak ty tubičky dr. Oetker maj skoro všude. V lidlu je měli tak před 14 dny v nějaký akci, ale ještě minulý týden jsem je tam viděla.
My už máme po Vánocích, a bylo to jako vždy divoké, a narychlo a tak, a hromada dárků, protoze ačkoliv jsem se těšila že mám pro každý dítě 3 dárky, jednoho měkouše a měly dostat kolo a kolobezku, tak tím že tu byli oboje prarodiče, tak se to s množstvím opět zvrtlo...uvažuji že příští rok vyhlásim akci kašlem na dárky pro dospělé, a děti dostanou jeden od každého (a tím myslím opravdu jeden, a ne ze každý dovali jeden a hromadu cicovin k tomu...).

Když jsme u těch perníčků, tady je ukázka snachou ručně malovaných.

Leny neee, to neni mozne namalovat
baltik je moc šikovná a zručná, moc ji obdivuju.
K narozeninám mně upekla chanelovské perníčky.
Leny tak to je hustý! Wow. To je těma potravinářskma fixama?
žluťásek abych se přiznala, tak nevím.
Leny ty jsou dokonalý
moora vyřídím, bude ráda.
MPLee
u nás při zdobení žerou jen tu polevu. Se zase jí sní dost, to mi určitě přijde lepší jíst to i s perníčkem![]()
Když jsme u těch perníčků, tady je ukázka snachou ručně malovaných.
A někdo má srdce to sníst?
Narozeninové mám od března doposud, neměla jsem to srdce.
Leny to je překrásné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY