Krásné perníčky! Oboje.
Čas vánoční...
Tak ještě kokosky a medvědí pracky. Nemám správnou formičku, tak peču pivní zátky (říkal muž).

moora ty jsou nádherný. Mohla bych poprosit o tip čím zdobit? Nemyslím náplň, to už jsem pořídila na zdejší doporučení královskou glazuru, ale do čeho ji dát? Už jsem zkoušela různé pytlíky, silikonové stříkačky, dávkovače....
Pinot Noir mas uplne spravnou formicku!

tipy na jedlé dárky
Tak u nás letos minimalisticky. Ještě se chystám na cukroví se slaným karamelem podle kitchenette a marokánky a končím![]()
To linecké je připálené úmyslně, to je totiž nejlepší!

monis Já jsem letos upekla "chlupaté" cukroví. Dělala jsem totiž mrkvové a ta strouhaná mrkev samozřejmě nešla hezky vykrojit, koukala z toho, rychle se připekla na pekáči...no na některých tvarech to vypadalo hodně zajímavě, ale naštěstí to šlo trochu oddrolit.
Karja v tomhle jsou velkou výhodou děti nebo slepice, sní to a je jim jedno jak to vypadá![]()
já mám každý rok nějaký fail, loni madlenky a letos to tipuju na čokoládovou polevu, když slaný karamel nakonec kupodivu chutná jako slaný karamel, tam byl totiž taky velký potenciál![]()
moora teda ty jsou!
žluťásek vaše jsou taky moc krásný!

![]()
Karja jé, chlupaté z mrkve jsem dělala, když byly prvnímu synovi rok nebo dva... No ale nejedl to ani on
Tak jsem za babyfriendly prohlásila perníčky a linecké
Evaeva Jo, jako jeden tvar vypadal tak no...prostě jako taková ta maluvka sprostoučká..třetí várka se mi docela povedla, ale musela jsem to po upečení odchlupit:-D
Karja
já dělala myslím hvězdy, takže tohle mě nenapadlo
Syn si dnes v nejakom casopise vybral polomacane. Roboty s tym bolo, polamali sa a v polke som to vzdala, vykrojila srdiecka a pofrkala cokoladou ![]()

Mrakoplas vypadá to ale perfektně. Co to mate za formičky?
Tabea to som dnes rychlo splasila silikonove formy v Orione.
Tabea a teda vyzeraju pekne len zdialky a zvrchu. Spodky su krive a ulamane.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY