monis Presne, nejlepsi je pripalene linecke! ![]()
A my mame i po tydnu meknuti stale uplne kamenne pernicky. Jeste trochu casu je, no, a kdyz bude nejhur, promazu je marmeladou, jako nakonec kazdy rok ![]()
monis Presne, nejlepsi je pripalene linecke! ![]()
A my mame i po tydnu meknuti stale uplne kamenne pernicky. Jeste trochu casu je, no, a kdyz bude nejhur, promazu je marmeladou, jako nakonec kazdy rok ![]()
Odpoledne jsem vypravila muže a Rostíka na vánoční retrobus, vyjížděl tady od nás na Florenc, museli jsme kvůli tomu Rostíčka vzbudit, a ten autobus nejel ![]()
Doufám, že až se vypravíme na tramvaj, že ta podle řádu pojede.
A taky jsem udělala crinkles a jsou dobré. Asi podle jiného receptu, než tu koluje, jsou kakaovo-pomerančové a už to samotné těsto skvěle vonělo.
dzizisketa prosim, muzes dat odkaz na recept?
dzizisketa Jojo, já furt dělám holkám jakože nějakou vánoční tematiku nebo program. Takže nám sice jako nic neujelo, ale je spousta věcí ani moc nezajímá:-D. Ale pracny měly uspěch, už mám nakoupeno na kokosové. To je fakt nejlepší pro ty děti, to vykrajování jim moc nejde ;-).
Tak konečně i já mám svůj věnec na stůl. Ten se čtyřmi svíčkami by byl už zbytečný, tak máme jednosvíčák ![]()
A domluvila jsem kytku ve stejných barvách, tak muž může jít na jistotu. To je totiž vždycky jeho první dárek, vánoční kytice ![]()
Tak klidný a veselý

Je teda na instagramu
My sme zatiaľ nepiekli nič, dnes snáď dôjde na linecke.
Ale Lukasko je vo vytrzeni z Vianoc, ako sa hovorí, ako Santa Klaus na drogách.
Narazila jsem na Twitteru na vlákno, kde je debata o tom, jaké dárky kdo dává rodičům, protože ti nic nechtějí/všechno mají. Pro mě některé dobré tipy, zapsala jsem si je na příští rok - protože jsem letos to samé řekla synům, že nic nechceme, tak už to příští rok nechci zopakovat
. Pokud by někoho zajímalo, dávám odkaz zde.
dzizisketa dik, to vypada nenarocne, jdu na to ![]()
Stromek máme ozdobený od včerejška, dnes jsem jen doladila výzdobu schodů. Anděl zůstává z piety - byl mámy.

Nás stromek nám na balkoně zmrznul, tak buď ho letos budeme mít v kýblu nebo nevím. ![]()
continuity My ho uz minuly tyden prestehovali z terasy do sklepa, jinak bychom ho taky vysekavali z ledu.
continuity to je nám taky jednou stalo, zjistili jsme to až na šderý den:) Ale letos má přijít obleva, tak jsem v klidu.
Máme stromek ve skleníku v kýblu s vodou, syn jej koupil přímo z plantáže, čerstvě uříznutý, 6 let starý, takže spíš stromeček. Zdobíme až 24.12. ráno a pouze lehce, žádné příšernosti, kolekce a kýč.
Emerald Ty schody! ![]()
Sweet Potato Kamenny, flekaty, omlaceny, ale nase. K tomu domu proste patri.
Stromek máme ozdobený od včerejška, dnes jsem jen doladila výzdobu schodů. Anděl zůstává z piety - byl mámy.
Neni to bruo? Nebo na Vánoce už nebudete doma? ![]()
černá káva Ja se rada ladim od prvniho adventu a na stromecek v predstihu jsem si uz zvykla. Deti to tak chteji, tak proc jim to nesplnit.
Emerald Tak to jo. Děti jsou malé?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.