Sweet Potato děkuju, ale asi to nechám na příští rok, nějak jsem se položila do pečení cukroví
dost mi to zaměstnává..
Čas vánoční...
A mám pobalene darčeky!
Kokoska mně to bylo povědomé, pocházím cca 10 km daleko, ale už jsem v Ch. hrozně dlouho nebyla
Ounz Tak u mne vyhrajou vždycky ty korálky. Jde to dělat u televize, na etapy, nehrozí připálení...![]()
Sweet Potato
pravda!
Ounz A zaručeně dietní! ![]()
Já měla taky radši dělat hvězdy z korálků. Upekla jsem celý plech horních dílů lineckého, do kterých jsem zapomněla vykrojit otvor. ![]()
Pinot Noir ty máš otvor zvlášť? To by u nás nedopadlo
Ale linecké je dobré i bez otvoru, blbý je naopak, když ti přebývají díly s otvorem, to se blbě maže
Já si naplánovala ještě tak dva nebo tři druhy, to jsem zvědavá, jestli zvládnu aspoň jeden. Nějak pořád není čas.
EvaevaPřesně, já ted mám naplánované dva druhy. Upekla jsem přesně 0. Ale tak k nám na advent žádné návštěvy vlastně nechodí, přibuzní přijdou jako k našim, k přátelům vezmu flašku...takže na co cukroví?
monis no teda! Par nas tu z okoli je :)
Evaeva no, právě že mám ty otvory zvlášť jako samostatná vykrajovátka. Celý včerejšek a dnešek jsem proseděla nad účetnictvím, na chvíli jsem se chtěla odreagovat, ale nešlo to, stejně mozek pořád šrotuje fúze, daně, zmatky, které jsem převzala po jiných... Po upečení jsem doteď ještě zase dvě hodiny pracovala a nechtěj vědět, kolik toho lineckého ubylo. ![]()
![]()
Nevíte, jestli na Staromáku bývá každou hodinu (v podvečer a večer) rozsvícení stromečku s hudbou, jako to bývalo před covidem? Nebo už se to nedělá? Nejsem schopna to dohledat
Mermaid možná i v půl. Byli jsme tam v neděli a v půl šestý to pustili.
Sweet Potato no to teda ![]()
Karja my to dáváme dohromady s mamkou. Akorát že já dodám tak tři druhy a ona třeba osm![]()
Tak jsem chybějící otvory v srdíčkách vyřešila ještě kakaovou várkou. Letos mi dala marmeládu máma, má ji úplně skvělou. ![]()

Pinot Noir To vypadá super.
Já jsem rychle upekla aspoň rohlíčky a perníky a pak jsem hned onemocněla.
Tak teď ležíme s Toníkem v posteli, sledujem dokumenty o oceánech a díváme se, jak na parapetu leží 20 cm sněhu. No nic, mohli jsme sáňkovat. Tak snad jindy...
Pinot Noir Máš to krásný.
Evaeva Já mám nakonec dvě testa, to dneska zvládneme a sambo chce ulky, tak tady nahlas uvazuje, jestli mu to zato stoji nebo ne, tolik práce:-D.
Karja my máme pořád nějaký program, ale něco snad zvládnu. Mě ty plány zbrzdila ta moje nemoc no. Úly musí být, ale ty asi zvládne máma sama, nebo jí přijdu pomoct, jestli bude chtít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY