Len
Já už včera večer napsala dlouhý příspěvek, jak to bylo úžasné, ale při odesílání mi to tu zase spadlo.
Čas vánoční...
Tak radši píšu po kouskách.
Bylo to úžasné, pan Suchý je Věc Makropulos.
A kupodivu to každý rok baví i holky. Starší zas marodí, musela zůstat doma, tak mladší vzala spolužačku a té se to taky líbilo.
A po představení se mne dcera ptá: Mami, kdy si začala brečet?
Nezačala, proč bych měla? (Zase rýpe do staré sentimentální matky, vopice...)
No já měla slzy na krajíčku hned na začátku!
![]()
Po divadle jsem doma zjistila, že na ČT3 dávají vánoční semaforský pořad z roku 1970. A 52 let stará verze Vánoční pohlednice a Stříbrné tramvaje mne teda už rozrečet dokázala.
![]()
Veselé Vánoce, šťastný nový rok a veselé Velikonoce!
Dnes to budou opakovat!
Sweet Potato Říkáš na hroby? Bude Ryčinka?
Sweet Potato Děkuju za tip, to si moc ráda pustím! Já naopak plačka nejsem, ale tady se vždycky dojmu hned při prvních tónech.
Včera pozdě večer jsem balila dárky za poslechu Opery Betlém a pokapala si dárek pro muže.![]()
Tak Betty Zítra!
Len Opera Betlém nám tu jede každou chvíli. ![]()
Škoda, že to představení museli stáhnout.
Sweet Potato Len mě zas dojímá Rybovka. Začne Hej mistře a já bulím :)
U nás zdobí děti, už od včerejška od 4 odpoledne. Vždycky někde něco splašej a aranzujou. Nejvíc mě rozesmála tahle DIY ozdoba

Karja jehněčí nadívané seletem s perníkovou nádivkou? ![]()
Mně se chce akorát plakat, když stoupnu na váhu a to to ještě nezačalo. Zítra půst teda.

Manzel dal pred chvili do obyvaku stromek ve stojanu a dcerka beha okolo, ukazuje po stromek a porad opakuje "mami, darky chybi!" ![]()
Zuzuli my taky právě nainstalovali...![]()

Potrefenáhusa To je nejkrásnější vánoční ozdoba! ![]()
Zážitek z raného dětství, který znám jen z vyprávění. Byly mi tři, naši mne vzali na Rybovku. Někdy po půlnoci jsem je najednou tahala z postelí: mami, tati, jak bylo to Hejmistře vstaňbystře? Takže táta vprostřed noci musel najít desku, nastartovat gramofon a pustit mi ji, pak teprve jsme šli zase spát.
No a dnes mne dostala násobně. Pustila ji totiž na plné pecky mladší dcera (nikdy o ni nijak nestály) a okřikovala mne, když jsem ji chtěla trochu zeslabit. Bude jí 16, pubertu má hodně těžkou, ale Kouzlo Vánoc funguje.
Aktivně se nechala skoro obejmout! Já už žádné další dárky nepotřebuju...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY