Taky už mám, vše. Teda ještě pohledat jídelní servis.
Čas vánoční...
Myrtila spravne ![]()
MrakoplasMy taky budeme mít vánoční bordel. Dcera měla dva dny horečky, tak jsem se o ni starala a syn tu chodil a dělal bordel, který jsem neměla sílu uklízet. No a teď má horečku syn a bordel nejeví známky toho, že by chtěl samovolně zmizet, tak myslím, že nám přes svátky vydrží.
Mrakoplas stromček máme umelý, už týždeň ozdobený ![]()
Teraz ideme robiť suhajdy, potom tie medovniky a potom umyjem kuchynu.
Doma nepořádek, dárky zabaleny narychlo, ale zas letos určitě uvidíme Ježíška.
Takže všem krásné svátky a samé dopečené vánočky!
Chacha super fotka!
GChK to je krasna fotka ![]()
GChK bozi![]()
GChK krásná vánočka, teda obě, moc gratuluji
GChK Není ta vánočka větší než A.? Povedená fotka

GChK No to je nádherná fotka!!!!!
Mně došlo, že nemám dárek pro rodiče, my si nedáváme dárky, po loňsku jsem už rezignovala, dárky se staly tématem snad do silvestra...dědy prilis peknej, neustále nám ho chtěl zaplatit/vrátit do obchodu, babičky zas hroznej, měla jsem ho prodat,vrátit. Tak jsem to už nedala prostě. Ale budeme mít společné vánoce, jak to dětem vysvetlime, že babi s dědou zlobili?..musíme večer společnymi silami ještě něco najít asi!
Mrakoplas teď to na mě různě vyskakuje, přijde Ježíšek, ne hygiena ![]()
Já chci akorát uklidit parapet za stromečkem a konferenční stolek. Kuchyně by zasloužila hadr, ale to bude možná na Nový rok![]()
Evaeva já si říkám, že mezi svátky bude na úklid času dost...![]()
Mohučanka Jj, já si to taky říkám, kolik toho udělám mezi svátky, kam pojedu nakupovat....no tak máme pozvané už na dva dny řemeslníky a sambo jde na celé dva dny do práce:-D. Fakt to bude dvakrát víkend spesl a jinak klasika.
GChK Není ta vánočka větší než A.? Povedená fotka
Je.. obávám se, že i váží podobně ![]()
GChK Je to krásná fotka
. Nápaditá, ale tu vánočku jsem musela hledat.
GChK cha cha ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY