![]()

Čas vánoční...
Vánoční pozdrav od US embassy
![]()
https://twitter.com/usembassyprague/status/1606197924538597376?s=46&t=PPAUWHhvCA_IN-68yjliqg
U nás vládne prava vianočná nálada pri upratovaní detského kúta ![]()
Sweet Potato tak ale to by šlo, ne?
letfenixa sorry, ale smeju se, jak vtipne jsi to napsala....opravdu nerada na to vzpominam
nevím, proč naše kočky nemají zájem, přitom by to byly tak krásný fotky .-)
letfenixa já jsem to dala už včera, využila jsem nepřítomnosti obou dcer. To,co mi zabere s nima půl dne, protože vždy vyplní přesně konkrétní pokyn a zas zapadnou k mobilům, mi trvalo 30 minut a to jsem i vyluxovala a utrela prach.
Zvládli jsme nákup v Lidlu. Došla sůl a toaleťáku byly dvě ruličky, což by teoreticky mělo vystačit, ale určitě by se naschvál něco za ty tři dny pos*alo. Lidí mraky, ale všichni byli milí a v dobré náladě! Kromě pokladního, ten vypadal, že toho má už v půl jedenácté dost.
dzizisketa psychicky se odhodlavam na naší Billu. Budu muset brzo nebo neseženu pečivo.
letfenixa jsem v tom s tebou. Děti se včera zavřely v hracím pokojíčku a všechno přerovským. Například stolek tak, že když otevres dveře, prašném toho, co tam sedí. Tak napřed měl syn hysterak, když jsem rekla, že to není optimální. Pak jsem to začala nějak organizovat, zjistila jsem, že úklid byl už dlouho jen "z povrchu pryč", vyhazela všechno odevsad a pustila se do toho. Večer letime pryč, doteď jsem měla doma dceru s kamarádkou, školka dneska podle zavřela. Teď šviham do města ještě něco pořídit a pak si asi koupím nějaký rachejtle a hodím je tam. ![]()
Tabea úklid z povrchu pryč si prosím adaptují. To je výstižný název pro to, jak uklízí můj muž.
Takže já se tady mořím půl dne a výsledek je opticky v podstatě stejnej. Akorát po otevření dvířek mi nevypadne na hlavu něco z každé jedné skříně.
dzizisketa Já jsem přežila dopoledne Globus, sice milion lidí, ale vsichni v klidu. Takže nejvíc mě naštvalo, že jsme omylem koupila špatnou zmrzlinu. ![]()
dzizisketa continuity Já jsem radši jela na nákup hned brzo ráno. Ale stejně jsem se pobavila. Velkej nákup v pátek ráno doma avizuju dlouho, s tím že bude u nás tři dny zavřeno, tak at máme nakoupeno, všichni členové rodiny nadiktovali své položky, pak jsem se jala vymámit od samba platební kartu, že si nejsem jistá, jestli na své nemám přešvihnutý limit, ověřuju si pin a on mi řekne ,,no ale tak do pětistovky není potřeba"!:-D:-D:-D. Mně to uplně rozsekalo, taková blbost, ale stačila:-D
Karja
ten je dobrej teda ![]()
711990 Já se tomu musim tlemit ještě ted, i v reakci na tvýho smajlíka! Hlavně kdyby si nadiktoval třeba mrkev s chlebem, ale to bylo "kup arašídy, nějaký oříšky v akci, ale víc balení........". :-D:-D:-D.
Potrefenáhusa Já jsem na to ani nic neřekla, nemohla jsem! Hlavně když je veselo:-D
Karja jo, to je proste vtip co pobavi na dlouho!
Hehe, já místo náhradní náplně tekutého mýdla Dove jsem koupila v tom pytlíku sprchový gel! A ještě jsem si při lití do dávkovače říkala, že to je tentokrát nějaké husté ![]()
Jo, a na spacáky myslím, ale jsem taky stará skleróza
Karja já muži dala svůj účet na Rohlík, ať ai nakoupí jednou sám. Dost jsem se bavila, když přijel kurýr. Prý "jak 3000? Já myslel, že 300
". No, jako krevety, steak, pivo, uzeniny, sýry - 300
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY