Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Tabea
8237 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 18:54

letfenixa já bych ty rachejtle pustila do celýho bytu.  U nás se dětský pokojicky rozlézají do celého bytu. Ale už jsem nahazela dárky pod strom, zabouchla dveře a jedeme na letiště. Jako uklizený byt bych to, co jsme za sebou nechali, neoznačila.
Jsem zvědavá, co jsem tentokrat zapomněla zabalit.

Offline Tabea
8237 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 18:55

GChK to je výborná fotka

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:05

GChK dokonala fotka! 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:08

Tabea Momentálne by som najradsej tie dvere zabuchla a odišla SAMA, to čo dieťa predvádza celý deň, je buď 18.vzdor,  obdobie debil ( Karja)

alebo povaha

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:25

A neviem vkladať odkazy, ale pozrite si fero_joke.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:28

Karja Evaeva no tak muž samozřejmě taky pracuje celý týden, ale o patro výš přijedou příbuzní lačnící po mých dcerach, tak doufám, že tam šoupnu děti aspoň na hodinku v kuse...

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:40

Karja my kdyz nevime, kupujeme vetsinou voucher do nejake hezke restaurace, ale to spis znamym, nasi by jidlo "v hospode" byli moc neocenili. To jsem poradila, co?

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:47

Kokoska Hele, já nakonec něco vystrachala a normálně je to snad i lepší, kdybych něco kupovala cíleně:-D. Já teda musím říct, že jsem vůbec letos ty dárky nemohla zvladnout, já obdivuji všechny kdo kupuje pro víc lidí. Mně ty dětské daly tak zabrat, že jsme se úplně i my se sambem odbyli, neumím si představit, že bych kupovala jste třeba pro 8 lidí!

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:48

letfenixa My dnes taky měli nějakej blbej den dětskej, byl u nás koncert a já jediná jsem tam nebyla, sambo to rodině okomentoval ,,bylo toho na ni za celej den dost,,.:-D. Ale já teda balila ty dárky 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:49

letfenixa To je super. Meniny neoslavujem, mám menopauzu..

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 19:53

Karja Tak ja pro 7 deti a jejich rodice, muz to vyresil tim, ze pry mam jeho plnou duveru. Sehnat to nebyl az takovy problem, na neco dali tip dospeli, neco napadlo me a zeptala jsem se jestli jo. Skoro vsechno pres internet, slava mu! Ale zabalit to, to byl teda vopruz.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:01

Kokoska Jako to jsi dobra, ale já pro děti kupovala samozřejmě víc darku od nás, plus i za oboje prarodiče. Ale upřímně, já tohle fakt vůbec nezvládám, mně to vždycky dá hrozně zabrat, vymyslet, teď ještě jsem taková hrozně kritická, tak jestli to není blby:-D. Já to mnohem radši vzdám předem:-D:-D

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:03

Kokoska Jinak sambo to řeší úplně stejne, mám jeho plnou důvěru a pak mi to většinou u mych kritickych otázek jestli je to dobrý, petkrat odsouhlasí,že super. Ale měl si vyřešit svoje rodiče a co, nemá nic:-D. On to vždycky kupuje po vánocích když tam jedeme, ale letos to vychází na 26. tak to nevím kde co bude shánět:-D

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:06

Karja ja jsem letos odmitla vymyslet a shanet darky za moji mamu a radit segre, ale fakt tvrde. Segra to nakonec nejak vymyslela, mama ze jim da penize. Od ni to neni blby, vsichni vedi, ze nikam nechodi, a radi si neco poridi podle sveho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:07

Karja ty dětské dárky letos nakonec šly snadno, já teda kupuju jen za nás, ostatní dostanou jen tipy. Muže odbudu každý rok, on nic nechce, moc mu na tom nezáleží, kromě oblečení dostane lístky do divadla (=dárek pro oba). Nejhorší je pro mě asi to balení, v součtu je toho dost, kupuju kromě dětí pro dalších 8 lidí, muž jen pro dva.

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:16

Karja Já jsem nějak usnula na vavřínech. S klučičích dopisů jsem přání rozdistribuovala po celé rodině tak, že vlasntě my pro ně dohromady nic nemáme. Chybí nám ten velký dárek. Snda si toho mezi vším nějal zásadně nevšimnou. Asi tam přihodím poukázky do laserherny nebo něco podoného.  A to ani nemusím říkat, že mají oba začátkem ledna narozeniny. 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:19

Vanočka čerstvě vytažená z trouby. Samozřejmě až teď jsem zjistila, že jsem ji zapomněla posypat mandlema. Ale navařila jsem punč a psychicky se chystám na noční balení dárků. To nesnaším a to mi muž asistuje.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:23

Prvni nadilku mame za sebou, deti spokojene, hezke to bylo! 

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:27

Vsem preju krasny Stedry den, v klidu, bez nemilych prihod, uzijte si ho s radosti a ve zdravi!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 20:42

brrr mně muž taky asistuje, ale spíš stál vedle a popíjel medovinu

U nás se stalo, čeho jsem se bála. Syn se rozhodl, že přecejen má přání, co by chtěl od Ježíška a to nějakého ninju. Rozhodl se dneska a opravdu nemáme nic, co by bylo s ninji aspoň vzdáleně spojené.