Mně se to pyžamo moc líbí, myslím, že ho klidně pořídit můžeš, budeš nejlepší teta.
Čas vánoční...
dzizisketa diky, tak mozna je ta fotka jen takova divne šedá, objednávám :)
baltik Je super náhodou! Já bych se nebála.
Torrah ten sněhulák ![]()
baltikmě se taky zda pyžamo v pohodě.
Popravdě, poté co jsem prolezla s dětma půlku města, přemýšlím, jestli to vůbec lze, koupit puberťákovi slušné pyžamo. Buď je to plyšové nebo infantilní. Nebo oboje.
Nelíbilo se nic ani mně, natož dětem.
A když jste u těch pyžam, mají někde pyžamo overal vel tak 152, na holku ale ne růžový a moc cute? Ideálně pejsek nebo jiné zvíře ![]()
Strašně se mi nelíbí ta zahnutá košťata umotaná z větví jakože vánoční stromečky. Doufala jsem, že letos už to konečně přejde a už to zase plní internety. ![]()
Pinot Noir vůbec nevím, o čem mluvíš. (Asi jsem ráda) Máme jiný internety![]()
Evaevatohle

Pinot Noir tak to jsem fakt neviděla. Žádná škoda ale![]()
Pinot Noir To naštěstí vidím poprvé. Nepřej di mne, jestli to na mne teď začne vyskakovat!
Pinot Noir ha! Uz je to tu zas? Minulý rok ma islo poraziť, každý to robil/mal.
Pinot Noir pri tomto som si pomenula na jedneho pana, ktory nam vysvetloval preco ma prezyvku "Anténa krivý"
A já jsem si asi dneska koupila ty "domky z Actionu". Nevím teda Pinot Noir , jestli je to ono, já to u nikoho neviděla a došlo mi to až doma ![]()

MP Meri to je hezký! Ty mají v actionu? Tak to je asi taky koupím.
Strašně se mi nelíbí ta zahnutá košťata umotaná z větví jakože vánoční stromečky. Doufala jsem, že letos už to konečně přejde a už to zase plní internety.
Přitom na to asi padne hodně materiálu, škoda to je. Já úplně nesnáším cibule květin namočenou v tom barevným vosku, pro tu kytku je to konečná. Fotka je z velkoskladu.

Kan bože, k čemu je to dobrý? Dizajn jako???
Do statistiky, 23.12 už bývám groggy, takže stromeček zdobím víkend před Štědrým dnem. Chci si to užít, ne to dělat skoro za trest 23 o půlnoci, navíc tam není kapacita, o půlnoci začínám dělat běžně salát ![]()
MP Meri né, to byl jen takovej příměr, vůbec nevím, jestli tam nějaký domky mají.
. Ale myslela jsem ty porcelánový svítící.
Kan uf, úplně jsem se lekla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY