JankaM Zkus Bonprix, asi bych tam dokázala vybrat. Kdysi jsem tam dětem kupovala na spaní overal svítící kostru, v růžové a černé a kvalita byla dobrá. S kočkou teda mají jen růžový. ![]()
Čas vánoční...
Kan To je fakt strašný.
Naštěstí jsem to nikde neviděla!
My dnes začali s předstihem vánoční (nechci psát adventní) odpočítávání. :-) A s mým adventním kalendářem jsem dost spokojená!

v DM casopise byl tip na firmu, co prekresli fotku na obraz, jen tak jednoduse obrys linkou, tak jsem to chtela vyuzit pro sestrenici, ktere letos umrel pejsek, ale je to nemecka firma a do CR nezasila. kdyz jsem podobnou sluzbu googlila vsude je to budto barevne nebo takoveto umelecke stinovane. Neznate neco podobneho u nas?

Kan Fujtajbl, proč?!
baltik Neznám. Ale dítě mi zrovna včera ukazovalo, jak to dělá na iPadu. Napřed jsem viděla výsledek - v podstatě pár jednoduchých čar, ze kterých jsem bez zaváhání poznala všechny portrétované osoby. Pak mi předvedla, jak se to dělá - vypadá to snadně, jen to asi chce mít jistou ruku.
Sweet Potato a nechci si ditko vydelat pred vanoci? :)
baltik když v ČR neseženeš, tak dej vědět. Myslím, že by se to dalo zařídit. ![]()
baltik Můžeme to zkusit.
baltik Prosimte, to zvladne kazdej, kdo ma ruku!
Obkresli si to na pauzak, pak pod to dej papir, tu linku jemne vyteckujes necim ostrejsim, ale zas ne moc, treba serizlou spejli a pak tuzkou ty dirky, co se ti obtisknou na papir obtahnes cernou fixou, tusi atd. Mas to za 5 minut, neni zac. ![]()
Obkresli si to na pauzak, pak pod to dej papir, tu linku jemne vyteckujes necim ostrejsim, ale zas ne moc, treba serizlou spejli a pak tuzkou ty dirky, co se ti obtisknou na papir obtahnes cernou fixou, tusi atd. Mas to za 5 minut, neni zac.
Pro mě by to byl projekt na cely den a ještě by to vypadalo jako od malého dítěte. Prý obtahnes fixou! Víš jak by to bylo kostrbatý
A pauzak, co to je?! Jako asi by mi poradili v papírnictví. Ale fakt jsem se teď pobavila při představě, ze se do toho pustím já.
Luna to si mysli jenom ty, ze to zvladne kazdy :)
navic ja bych asi ani nebyla schopna vybrat ty spravne linie, ktere jsou ty podstatne a urcujici
Tabea diky moc za nabidku, ale to by mi bylo blbe te s tim obtezovat
notna I bílej pečící papír poslouží dobře.
Vybrat ty spravne linie, ktere jsou ty podstatne a urcujici
Tohle je podle mě ten základní problém, proč to nezvládne každý. Ne technické provedení.
Luna Tak určitě. ![]()
Já mám uplně chuť to zkusit a pak poslat Luně co z toho za těch 5 minut vznikne:-D.
Karja
pošleme ji to všechny ![]()
Evaeva souhlasím, vystihnout ty důležité rysy je zásadní. Já to neumím, nahňácala bych tam toho moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY