Čas vánoční...
Všetko je Lukaskova práca.
Já jsem marná, mě vytáčí už i ta linecká marmeláda!
letfenixa krasna práce, ja linecké miluju. Linecké a vanilkové rohlíčky. Asi se půjdu vloupat do krabice. ![]()
A závidím všem, kteří máte sníh.
SunEclipse to dole nejsou vetve ale stojanek, co vyrabel muz.
Jak jsem normálně člověk se vkusem, tak na Vánoce mám tu hrůzu, jak říká Barbucha :-). Před lety jsem objevila krabici ozdob po babičce, rozbrečela se a od té doby mám stromeček, jaký si pamatuju, když jsem byla malá.
Tak červená hrůza, říkáte?

999 mne tie staré ozdoby pripomínajú ľudí ktorí tu už nie sú.
Právě jsme se zatajeným dechem a vzpomínkou na žluťásek dokončili poslední vánoční dárek - naplnili jsme válecí pytel stem litrů polystyrenovych kuliček. :)
Ty naše cácorky se tak mají, že mají takovýho dědečka a tetu!
Ale ty svíčky nejsou úplně červený! Ve smyslu klasický rudý... Navíc nepochybuju, že u tebe bude vypadat pěkně všechno ![]()
Náhodou ten váš stromeček taky neni špatnej ![]()
Evaeva Jojo, tak pokud se drží krabice s ozdobami, není moc co zkazit:D. Ja letos měla ozdob fakt hodně, i jsem koupila treba nějaké ptáčky, stromečky, no proste líbivé věci a snad už jako pátou věc přinesla velkamala tu haloweenskou dyni, malamala plyšového sněhuláka a jelo se dal. Škoda že jsem to nevyfotila, dnes jsem to po celý den po malých kousickach nenápadně predelavala:D. Ale jako dost kousků tam ještě zbylo, ony to docela střežej
A my jsem už od 2 bez proudu:D. Na ranní kávu to nevidím, na oběd snad už ano. Jsem ráda, že jsem si to balení nenechala na dnešek, chybí mi tři poslední dárky;-)
Já mám ráda na stromků všehochuť, jen teda by ty ozdoby měly být skleněné. Letos teda i nějaké ty dětské výtvory asi budou.
Jednou jsme měli místo špičky hvězdu, kterou jsme se synem narychlo vyrobili, když se nám špička rozbila. Tak si děti příští rok vysomrovali rovnou 2 a ty se teď střídají.
barbucha máš dobré oko, sviečky su tmavo ružové. Ale stolicky majú červené čapice.
Ale v Americe letí snad nějaká candy výzdoba. Tak to mě hodně míjí, to se mi vůbec nelibi
dzizisketa to je tak moc hezke![]()
U nasich jsme mivali na stromku vsehochut, dneska se ty ozdoby draze kupujou jako retro styl. A par ozdob bylo jeste po nasich a musely mit kazdy rok na stromku stejne misto. A retezy a stribrne lamety. Ja mam cerveno-bilo-zlatou kombinaci, ozdoby ceske sklenene. A nekolik barevnych i bilych ptacku s ocaskama z peri, ty se detem libi nejvic.

Mám doma krabice se starými ozdobami, skleněnými, křehkými. Pečlivě zabalené a schované. Na stromek dáváme laciné plastové, protože naše kočky ho přes vánoce nejmíň třikrát "sundají" a přišla bych o všechny památečné ozdoby... Takže vždycky, když ozdoby vyndaváme, já otevřu krabici, pokochám se indiánem, panenkou, sněhuláky a kdečím a zas krabici pevně zavřu. Jednou jsem to nestihla a pronikl mi do ní kocour Čeněk, uvrtěl se na dně a rozsedl mi památeční špici... Od té doby k těm krabicím kočky nesmí ani na krok :D.
dzizisketa Ti zdobiči jsou![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY