MP Meri co ho dát na balkón? Jinak bych se asi zachovala stejně jako ty.
Čas vánoční...
Evaeva Zrovna tam strašně fučí. Jako mám tu tu obří zavarovacku, to by snad mohlo bejt bezpečný ... ale i tak si říkám, ze to za to asi nestojí. Chci se v klidu vyspat ![]()
MP Meri rozumím ti, z ohně mám respekt
zavarovacka je fakt v pohodě. Jezdíme do roubenky bez elektřiny a petrolejka svítí celou noc, aby se některé dítě nezabilo cestou na záchod.
Pinot Noir krásně se ti povedla!
Já musela poschovávat ty červený ozdoby ze stromečku a svícnu. Bylo toho na mě moc, já to tušila už když jsem to chystala...je to moc intezivní...takže jedeme zase bílo, zlaté Vánoce.
MP Meri podle mě v ní budou hrudky a tenkou hubicí to neproleze. Mně už to teda nikdy nešlo rozmíchat a zdobička se mi ucpávala. Proto používám tu královskou glazuru, netvoří se v ní krystalky ani po několika týdnech. To teda nepotřebuju, ale nazdobit jednu várku perníků mi trvá několik dní.
MP Meri naši mívali betlémské světlo v takovém keramickém kostelíku, jak jsou ty svícny, okýnky bylo vidět plamínek. Kolik let to bylo v pohodě a poslední rok přišli druhý den ráno do pokoje a strop byl úplně černý! Dokonce prý i na wc byly saze. Těžko říct, jestli byla špatná svíčka nebo co se stalo, ale byl to šok. Trochu to očistili, šmouhy ale byly vidět pořád, a na jaře se malovalo.
MP Meri na stedry den si dojdi pro novy
Tak je to vánoční, tak asi sem. Moc se mi líbí barvy a grafika vánočních plechovek od Svijan, škoda pak vyhodit ![]()

Přeji všem klidné prožití vánočních svátků a Garfie whiskaskrásné narozeniny . A Pinot Noirvšechno nej k našemu zítřejšímu svatku
clothilde Jé, děkuju! ![]()
A přidávám se ke gratulacim ostatním! :-)
Garfie Gratuluju! Hlavně si užijte Austrálii
clothilde děkuju
MP Meri to bych si spis neumela predstavit ze bude jeste drzet, ale ja bych to nepouzila:D
brrr Děkuju, vynasnažíme se! :-)
Já musela poschovávat ty červený ozdoby ze stromečku a svícnu. Bylo toho na mě moc, já to tušila už když jsem to chystala...je to moc intezivní...takže jedeme zase bílo, zlaté Vánoce.
Úplně ti rozumím - nejdřív jsem dala zelenej ubrus a červenej amarylis a červený ubrousky... jakože ty vánoční barvy... připadala jsem si jak v cirkuse, takže jsem běžela pro amarylis bílej a ubrousky budou bílý se zelenejma lístkama. Žádný vopičárny!
barbucha přesně ...
Já jsem právě sundala ze stromku zelenyho upíra a kostlivce, ještě se chystám na balónek a pak asi 10 m nějakých stuh. Kdepak červena:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY