Náš věnec. Doufám jen dočasný. Nezapálený, protože jsem nenašla sirky![]()

Náš věnec. Doufám jen dočasný. Nezapálený, protože jsem nenašla sirky![]()

Janulik03 hezky to mas!
Mulen mam sirky i zapalovac (ac nekuracka rodina) a nemam svicky! Myslela jsem, ze tu z lonska jedno baleni zbylo, ale jsou nekde v jinem vesmiru asi.
Ale aspon jsem napichala do venkovnich kvetinacu vetvicky a kvetouci muskaty dala do garaze.
Janulik03 ten věnec je![]()
Národní sbírka zlozvyků ![]()

Je na ni brzo. Ale potřebujete ji.
Dnes jsme si udělali perfektní adventní neděli. Byli jsme pozváni jedním ze zvoníků na ranní zvonění do svatého Víta. Začali jsme prohlídkou Zikmunda, pak o patro výš do zvonice. Navzdory závrati jsem pak vylezla i na ochoz. Škoda jen, že dnes byla mlha že by se dala krájet. Pak jsme šli se zvoníkama do Černého vola na pivo a tam dostali pozvání i na polední zvonění. Tak jsme si to vyběhli znovu a měli další neuvěřitelný zážitek. Nádhera ![]()
Pak oběd v St. Martin ve Vlašské, mňam.
Adventní věnec máme nový keramický z Jarošova - takže letos jsem to stihla :-) a těším se, že ho můžu mít každý týden jiný, živý (nebo plný lentilek, cukroví, kuliček... je to vlastně kruhová miska, do které se volněji vkládají mističky na svíčky)

andulka01 ooo to byl perfektni program ![]()
andulka01 to musel byt zazitek!
Keramicky venec mam podobny, jen ty misticky jsou napevno. Mam tenhle zpusob moc rada, neni to za tyden suche a da se hezky obmenovat, pridat prave nejakou zivou kytku, da se pouzit i na Velikonoce, sikovny to je.
andulka01 To musela být nádhera.
(Video si pustit neumím)
MulenMůžeš si jít napalit k sousedům:D
andulka01 taky se na video nedostanu... ![]()
Když se tohle stane, obvykle je to proto, že vlastník obsah sdílel jen s malou skupinou lidí, změnil nastavení soukromí, nebo byl obsah odebrán.
U nás letos skromně, mimo neděle bude bydlet ve skříňce

dzizisketa já přeskládala půl obýváku, abych ho měla kam dát. To dítě už dosáhne skoro všude, navíc si teď osvojil přenášení stupínků![]()
Svitime a zarime! Zatim jen malicko :)
#
Krasny advent prajem!!!

slniecko I Tobě, krásný a pohodový začátek liturgického roku♥
Naši mali 1.12. svadbu, tak okrem 1.adv.nedele sme v malom rodinnom kruhu oslávili 45.výročie tejto udalosti, plus teda začalo vyberanie adv.kalendára
(dieťa má 4 ks - čajovy, klasický s mini čokoládkami, vystrihovaci/vyrabaci, a obvykly zavesny látkový). Nech žije december!
Referuji, že dítě jsem advenťákem s výpočty nenamíchla. Tak jsem přitvrdila a řekla, pokud daný den špatně vypočítá a otevře špatný balíček, jeho obsah propadne peklu /mně
/. Tak si to hned vypočítala všechno, označila a u toho mi našla chybu. Jsem nedopsala do konce jeden příklad. Ale nejdřív se radovala, prý mami, já mám letos dárky až do 25!

Tak si to hned vypočítala všechno, označila a u toho mi našla chybu. Jsem nedopsala do konce jeden příklad. Ale nejdřív se radovala, prý mami, já mám letos dárky až do 25!
Ale tak za tohle by mělo peklo naopak vydat něco navíc! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.