Takže hvězdy si letos můžu odškrtnout.

Zato na motání věnců si opět netroufám, takže máme zase jen naše klasické adventní poleno.

Takže hvězdy si letos můžu odškrtnout.

Zato na motání věnců si opět netroufám, takže máme zase jen naše klasické adventní poleno.

Pinot Noir ale ta rybka, ta je! Hvezdy musim zitra zkusit s Adelkou, strasne rada matla lepidlo, to bude neco pro ni. Dneska tu litala s rolnickama a zpivala Rolnicky, rolnicky, konecne se asi dovedela, co to vlastne je. Ve stredu maji ve skolce Mikulase a kocka ma trochu rymu, tak jsem si ji vzala k nam, aby se te stredy dockala jakz takz zdrava.
Pinot Noir paráda ![]()
Kde se tu resil ten vanocni skritek?

moora votrelec ![]()
moora decká su na dovolenke, barak maju vyupratovany. Že by som tam nabehla a vysypala múku? ![]()
Asi by som sa nemusela tiež dožiť vianoc
Janulik03 ale to by konečně byla pořádná skřítkovská lumpárna ![]()
Pinot Noir Máš to krásný, taky se do těch hvězd musím pustit!
A ryba mi připomněla, že jsem si taky včera koupila rybu, v oddělení věcí pro čínský nový rok! ![]()

moora
tak to je jedinej pripad, kdy bych byla ochotna skritka uvitat
Garfieteda, číňani mají třeboňského kapra! Krásnej!
moora
To mu patří, tak!
Moc toho doma zatím nemáme, ale z trojboje
věnec-jmelí-stromeček si první věc můžeme odškrtnout
![]()

Garfie asi jsem blazen, chvilema tu rybu vidim jako misku, chvilema jako vypouklou a to se mi dokonce zda dvoudilna? Tak jak to je???
Catherinne to je zatim asi nejhezci venec, jaky jsem letos videla, a nejen tady.
Kokoska to jsou ty optický klamy, já třeba na fotkách Měsíce vždycky vidím krátery vypouklý.
Ale tady bych řekla, že je ryba vypouklá, podle stínů - stín žlutavého světla je nahoře, stín bílého dole a boky jsou nasvětlené na straně světla.
Ale klidně můžu být v klamu já ![]()
Kokoska já vidím misku
Pinot Noir já vůbec nepochybovala, že je to miska ![]()
Pinot Noir Evaeva ale ten predmet ma dost velky stin, to nevim, jestli by miska udelala. Jak rikam, vidim to stridave.
SunEclipse ja jsem byla poprvé na letmý pohled přesvědčena, že je to miska, ale teď na to koukám a jasný vypouklý tvar.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.