Pinot Noir Peklo se noční šichtou při balení a aranžování totálně vyčerpalo a nevydá do Štědrého dne ani ň ![]()
Čas vánoční...
notna krásný to máš!
notna No tak to jsou už skutečně takové malé vánoce!
Já mám radost, včera a dneska jsem doobjednala skoro všechno co zbývalo z dárků, uf, uf, uf, vyzvedávám na poště a šlus...
Karja já včera naopak objednala první, co už byly vybrané dlouho. Jsem si říkala, že když začíná advent, tak už se do toho musím opřít.
Karja Já jsem chtěla mít všechno hotové do začátku prosince, ale ještě mi zbývá sestavit z našich fotek 2 kalendáře a 1 album. Každý rok si říkám že ty fotky budu probírat, stahovat a třídit průběžně, a nikdy to neudělám ![]()
Jediný štěstí, že to lze udělat z domova.
Mohučanka alba
tam mám resty za čtyři roky. Co není babička, která je dostávala k Vánocům, nemám bič
Mohučanka a jo alba![]()
. Zapomněla jsem poslat fotky. U nás je dělal pár let po sobě švagr, a o víkendu mi segra, ta co není jeho manželka, říká "hele říkal ti at mu pošleš fotky, ne co, tak von to nebude asi letos dělat, no já to dělat nebudu, nemám na to čas". Došly jsme k ní domu a ona říká svému muži "Hele Martí, on letos nebude Tomáš dělat kalendáře, děláš je prý ty, tak my ti pošleme fotky jo". Tomu říkám management.... Uplně se ztratí ted, kdo jako pověřil koho, že jo....
Dárky mám všechny. Jen zabalit.
Karja jsem na tom stejně, ja teda fotky dělám každej rok i pro nas, kalendáře, jedna babicka chce hrnek....no nemam nic a v telefonu miliardu fotek k protřídění
Mohučanka Potrefenáhusa S fotkama jsem se hecnula zrovna včera, muž se starším šli na celé odpoledne ven, mladší kousek mi spal na klíně, tak jsem využila čas... No asi 2 hodiny mi to zabralo, a to mi chyběly jen poslední 3 měsíce, ale padla do toho dovolená, narození mladšího a narozeniny tak nějak všech, takže fotek bylo asi milion.
Jinak mi teď okolnosti nějak hážou vidle do mých předvánočních plánů, děti nemocný, nebyla jsem kvůli tomu na rozsvěcení stromečku, dneska na poklidném nákupu, starší možná přijde o focení a mikulášskou ve školce (už je OK, ale má rýmu, tak nevím, jestli ho tam poslat), snad aspoň zítra se na chvilku dostanu do města, jinak je chlap bez dárku (online nelze).
Myrtila jo, s těmi nemocemi, to bylo vždycky nejistý všechno. Ale do Vánoc máš ještě čas, to se syn vyzdraví.
Já doufám vyřídím vše online, s miminem musím jít na jisto, nemá úplně trpělivost. O víkendu se mi do obchoďáku nechce a večery to moc nelze.
Evaeva No, že je dost času a určitě se stihne uzdravit, jsem si říkala poslední dva adventy
a ani jednou jsme nestihli ani odpolední návštěvu vánočních trhů v Brně. Letos jsme se s mužem domluvili, že jakmile budou obě děti OK, na nic nečekáme a jedem, i kdyby to mělo být v úterý dopoledne (a přišli bychom o ta všechna světýlka), ať starší ty trhy a nazdobené město konečně vidí.
Tenhle týden mě to ale obzvlášť mrzí, protože každý den je něco, o co starší kdyžtak přijde. A ty moje plány se taky nedají libovolně posunout.
Myrtila já myslela ty nákupy. Jinak je to blbý a dobře si to pamatuju, Mikuláše syn zažil ve školce jednoho. I když na trhy by mě nikdo nedostal (myslím nějaké větší)![]()
Myrtila u nas to vypadalo hezky jeste v sobotu. Ale dite taky teplotuje, taky jsme nebyli na rozsviceni stromecku, nemuzu do prace, a koncem tydne ma syn novou logopedii, divadlo, dve mikulasske besidky. No jsem rozladena a to je asi slabe slovo. Taky jsem si malovala trhy na Vaclavaku a jeste mozna drazdany. Darky skoro neresim, nastesti to krome svagrove stve uz vsechny a asi si dame poukazky a nejake dobroty. S muzem si davat nebudeme nic. Resp. si neco koupime za pritomnosti obou a pak si to fmaw pod strom.
Evaeva No, do nějakého vlákna tu psala viktorka, že v Brně bylo na trzích boží dopuštění, ale doufám, že to bylo jenom tím zahájením, že teď už to bude jenom ten běžný masakr
Tady je to rozeseté mezi 4 náměstí, tak snad se davy trochu rozprostřou. Ale chápu, my tam vždycky chodíme jenom jednou každý rok, úplně nám to stačí ![]()
Jos No, to chápu, navíc ta logopedie, ta by mě štvala snad nejvíc (vzhledem k objednacím dobám).
My si s mužem dáváme jenom malý dárek, já mu dávám tradičně pár knížek, a o ty právě jde - je to žánr, který mě totálně míjí, takže vždycky vezmu seznam, co doma máme, a dojdu do místního specializovaného knihkupectví, kde je prodavač, který se fakt vyzná, mrkne na seznam a doporučí mi něco nového, a pokaždé se trefí, už mnoho let. Takže tam potřebuju osobně dojít kvůli tomu jeho poradenství.
Myrtila v Praze je boží dopuštění pořád, mi přijde. Resp. dobré je to po štědrém dnu, tak to bysme letos mohli
Ale jinak bych tam nešla ani bez dětí
Ale dají se najít lokální trhy,vtam bývá fajn atmosféra.
Evaeva Staromák tě neláká?
My jsme chtěli jet do Prahy na trhy vloni, teda nejen tam, i třeba do zoo, botanické, národního nebo zemědělského muzea a tak, na víc dní, ale byli jsme od poloviny listopadu až do konce roku nemocní. Podobně se už dlouho chystáme do Olomouce, přesně od r. 2019, tak snad nám letos vyjde aspoň to Brno, které máme půl hoďky autem ![]()
Myrtila jojo, v sobotu to musela být super atmosféra, když vstup regulovala policie ![]()
Ale do botanické bych letos chtěla, jsou tam nějaké skleněné plastiky - květiny v zahradě
marjápano, o tomhle věnci se mi bude zdát ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY