Jinak teda všem chválím věnce, výzdobu a ty korálkové hvězdičky, ty jsou! U nás je výzdoba víceméně chudá, protože se čtyřma kočkama už mě přestala bavit. Co kam dám, to rozmetají, roznesou na drápech a po nocích tady s baňkama hrajou fotbal. Ovšem poslední chudá výzdoba v kuchyni (kterou jeden den nechali v klidu) se jim zdála asi fakt moc chudá, tak ji dozdobili. Ovšem za odměnu okousali perníčky, které jsem tam odvážně dva dala... Já fakt nemůžu nic moc zdobit, leda všechno věšet na strop a riskovat, že po tom budou ze stolů skákat. 
Čas vánoční...
Torrah no mě to překvapilo, protože maj v dosahu spustu jinejch drátů, asi je to fakt tím jak je tenký...
Torrah perníčky taky nesmím nechat venku. Ale jinak je výzdoba celkem nezajímá, ozdoby nic, stromky nic - maj toho dost venku. Ale zas abych to nezakřikla, že...
andulka01 naši taky chodí ven. Ale přes noc tady mají pré, no... bohužel.
Torrah myslím, že bys měla ocenit, že ten živočich je plyšový, jestli chodí ven, mohl být i živý ![]()
já venku nemůžu nechat ani meduňkovej čaj. Ráno okouše loupák, dopije kafe, prostě pohoda. Minulý týden jsem byla u našich a tam na sporáku bramboráky třeba? Velkej vodvaz:-D
Střípky z adventní Litomyšle (ty tři temné postavy na fotce z náměstí jsou kolegové jdoucí ke stánku se svařákem).

Pinot Noir no, spíš mrtvý ![]()
Pinot Noir Záclony rozervaný, gauč jako škrabadlo a to jsem nepsala o tom, že v pátek posrala maloumalou. Jakože vážně, doopravdicky! To je prostě zvíře, co doma chceš.
Abych se držela tématu, děti napsaly ježiškovi o dárek pro ní...jednu malou myš jsem koupila a nazdar!:-D
Karja neplánovala jsi, že to bude kočka čistě venkovní?
Kokoska ne, že bude venkovně domácí a to už je:-D. A jako má našlápnuto být jen venkovní docela slušně, ale jako děti by to nedaly no:-D
andulka01 zase lepší než nemrtvý ![]()
Karja záleží, jestli jim pokadí něco oblíbeného (sestra se asi nepočítá) ![]()
Prosím vás, ty Vánoce budou zítra? Kam přijdu, spousta nervózních zpruzelých lidí, na parkovišti chaos, na silnicích chaos... co to jako je, sakra?
Dneska jsme se šli se synem projít, a on se zastavil u každého vyzdobeného domu, že to chce taky - a my jsme takoví nezdobiči, mě to fakt úplně míjí. Samozřejmě nejradši by chtěl mega vánoční stromek přidělaný na fasádu
tak nevím, možná se příští rok budu muset na něco hecnout, aspoň na venkovní věnec, ty obdivoval taky.
Mně se teda moc líbí ty svítící hvězdy v oknech, chtěla jsem i nějakou koupit, akorát mě trochu vrátil do reality manžel, prý jestli jsem myslela na to, že s venkovními žaluziemi nebudou vidět - no nemyslela, samozřejmě ![]()
Kokoska no žejo? ráno v Lidlu davy, lidi nepříjemný, a přitom tam (kromě gigakrabic kočičího žrádla) nic speciálního podle mě nebylo...
Pinot Noir ono toho teď venku moc živého není, naštěstí. Myši i krtka už jsme doma v živém vydání měli, není o co stát :D
Karja s tím kafem, dostala jsem nějakou alko zbrundu s kokosem, do kafe dobrý, tak jsem si dnes ráno po rozvozu jedno udělala, a jen si sednu, volal muž, ať mu něco dovezu do práce. Tak jsem kafe nechala na stolku, a doma mě přivítala nametena kocka, na kterou jsem v tom fofru úplně zapomela
rasaNori Asi takhle, její chyba. V mističce na žrádlo to evidentně neměla:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY