andulka01 ja jsem v lidlu, cestou pro svacinu do prace, videla plakat na vejce 30 kusu za 109. Tak mozna to byl ten tahak
Čas vánoční...
je to tim Mikulášem! to nechápu, figurky v obchodech už snad měsíc, a lidi to řešej až dneska... je teda fakt, že ovoce do foroty kupovat nejde, ale masakr na silnicích hroznej, do obchodů jsem radši ani nelezla
Torrah A už jsi taky měla živou myš v kabelce? ![]()
Sweet Potato v kabelce jsem teda živou myš neměla, ale zato jsem měla v botě ptačí hlavu. Docela překvapení, když jsem se ráno obouvala :D
Torrah Mělas 5 koček
?
Edit: pardon, já vím ze na čtyřnohé miláčky se lopatové komando nevolá
.
Makara i víc, jeden čas :) kdysi jich tu bylo devět, část venku, část vevnitř. Teď mám čtyři.
Torrah Uaaaaaa
Torrah hlásím myš v gumovce, mrtvou...
Přihlašuju exponáty do Karjiny tradiční vánoční soutěže. Měli to být čerti, jsou to medvědí mutanti

Sweet Potato siamské dvojčatá
Sweet Potato a vidělas někdy pravýho čerta? Třeba vypadaj přesně takhle ![]()
Karja je hezké, že na ni myslí. Škody jsou normální, je to prostě stále mládě.
Sweet Potato Jeee to je pecka, to jsou mali skuruti!![]()
Sweet Potato tahle tradice se mi moc líbí, bud jsem na ni zapomněla, nebo jsem na ni letos narazila poprvé, každopádně si ji musím někam poznamenat
a nase kocky berou všechno, z cizího hrníčku chutná nejlíp

Zuzuli ve čtvrtek je v Lidlu vždycky dost lidí. Ale je fakt, že dopoledne jsem byla překvapená u nás v malém Albertu, obvykle tam bývají tak tři matky a čtyři babči a dneska plno.
rasaNori
co dělá nametená kočka?
Prosím vás, ty Vánoce budou zítra? Kam přijdu, spousta nervózních zpruzelých lidí, na parkovišti chaos, na silnicích chaos... co to jako je, sakra?
Haha, musíš na Vánoce do Japonska! Tady je s Vánocema jediný problém a to narvaný KFC, v Tokyu si musíš udělat rezevaci.
Ale ty procházky prázdným nákupním střediskem....to je radost!
Torrah máme 5, čtyři čistě domácí, Kubík je venkovně-domácí .. jsou to zlatíčka
(ale perníčky, vázy s kytkama apod. venku holt nenechávám
)
Karja jako za naši přítomnosti na linku ani na stul nelezou, když tu nejsem, no iluze si nedělám:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY