Samantha chodí bokem a pletou se ji tlapicky. Schody do patra taky nepokorila![]()
ale že by si to zapamatovala, to už taky nedoufam. To je ta stejná, co se nechala už několikrát zamknout ve stodole když jsme odjížděli pryč na víkend...
Čas vánoční...
Karja je hezké, že na ni myslí. Škody jsou normální, je to prostě stále mládě.
my jsme pro kočku musely udělat i adventní kalendář!
Karja to je paráda. Holky mají mladšího sourozence a nemusela jsi ho odnosit, porodit ... Hledej pozitiva ![]()
my jsme pro kočku musely udělat i adventní kalendář!
tak to je úžasné :D to se ty moje nesmí dozvědět, čtyři adventní kalendáře pro kočky bych asi nedala :D
Torrah Dala, ve škole jich pro děti dělali učitele přes 50:D Prostě bys měla takový hezký večer s tavkou;-)
Co posloucháte v adventním čase za hudbu? Jojo, je to tu každý rok, ale špatně se vyhledává a třeba jsou i nové tipy.
Jsem úplně v koncích s dárkem pro tchána. Ono to s ním nikdy nebylo lehké, je to ten typ chlapa, který co potřebuje, to si koupí. Takže většinou dostal láhev dobrého alkoholu, knížky a něco na chatu. Ale teď prochází léčbou, chodí na chemoterapie, takže alkohol nepřipadá v úvahu, moc nečte a na chatě nepracuje. Většinu času kouká v televizi na sporty. (Kanály má předplacené). Nemáte někdo nějaký tip?
999 dovolím si len tak špitnut. Môj otec chodí na dialyzu a pred nejakým časom povedal, že by potreboval termosku. On nechodí okrem potravín do iných obchodov, tak som mu ju kupila ja. Tak možno keby si nejakú lepšiu vybrala.
999 predplatne nejakeho casopisu o sportu?
Mně připadá jako dobrý dárek pro někoho, kdo má všechno, video vzkaz od osobnosti, kterou obdivuje - pokud tedy někdo takový je a je k mání. Lze objednat přes Cameo.com.
999 A čo lístky na nejaké športové podujatie?
dorota to mě taky napadlo, ale pak jsem si říkala, jestli je žádoucí sedět někde, kde je plno lidí, když má oslabenou imunitu chemoterapií...
Tabea Tak sú aj také podujatie, kde sa dajú kúpiť lístky do VIP boxov, tým by sa mohol kontakt s inými návštevníkmi minimalizovať.
999 nebo dres či něco klubového s podpisem hráče, sportovce? S venovanim...
Děkuji všem za tipy :-).
999 dobra sluchatka? Ty jsem na chemoterapii dost ocenovala ja. Bylo to dlouhe a byl tam porad nejaky hluk. A termohrnek a kindle.
Zuzuli Díky za dobré tipy :-).
999 inak tie sluchátka sú fakt dobrý nápad, ja mam rada teda tie veľké bez káblové.
Prosím, loni tu frčely malinové kuličky/úly. (Nemá někdo recept? Vím, že je brzo, ale chci mít plán)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY