EDITH4B Barva je famózní.
Čas vánoční...
A musím říct, že je ze mě každý rok větší kýčař(teda nějaký meze to snad má),ale já mám ty Vánoce čím dál radši![]()
černá káva jo,barva je dobrá.Temně vínová, nebála bych se říct taková Pinot Noir ![]()
EDITH4B jestli temně, tak to bude spíš Cabernet ![]()
Nasypala jsem si ještě malý svícen a našla lampičky. Jak se tu psalo o těch LED svíčkách, tak tady je to naopak. Lampičky měly víčka s ukrytou baterií a led žárovkami. Připadalo mi to zbytečné, tak tam dávám svíčky.

A musím říct, že je ze mě každý rok větší kýčař(teda nějaký meze to snad má),ale já mám ty Vánoce čím dál radši
jsem na tom stejně!
EDITH4BU nás trochu kýče k Vánocům patří. Minimálně od doby, co máme děti, i když se člověk snaží, tak oni mu to nějak dotvoří.
Syn koupil obřího Santu asi tři roky zpět, člověk by si myslel, že už má rozum. Každej rok ho pěkně uklidím a zabalím na dno krabice a jak udělám výzdobu, tak už ho mám v kuchyni. Letos jsem ho odnesla i do pokoje a už ho tady mám zpět.

Hihi,já věděla že se ozveš
Jinak zítra dám vědět jestli jsem nalezla betlém,chystám se na výpravu![]()
EDITH4B ale teď jsem koukla do vinného vlákna a klidně by to mohl být Pinot. Moc hezké to máš.
Renusatko no ale teda Santa hustej
Nemám zatím doma ani jednoho...Ale s tím ukládáním na dno krabice jsi mi připomněla takový ty dětský výrobky-anděl z ruličky od toaletního papíru, Mikuláš z role od kuchyňských utěrek... Vždycky jsem to zaskládala na dno krabice čím šlo, ale ty potvůrky nezapomněli a vytáhli.Teď poslední roky už jsme ušetřeni![]()
Pinot Noir jo,ono to na těch fotkách sem bylo trochu zkreslené.Děkuju![]()
Chtěla som si udělat vazu s koulemi, jak to máte tady už dřív. Tak jsem si dítkem vydrbala starou vázu a zjistila, že světýlka jsou akorát.

a já jsem si dneska v Jysku koupila ty zatracovaný plastový tlustý svíčky na baterky... bééé.... nikdy mě to neoslovilo, ale ta bezpečnost, že... a zjistila jsem, že mají timer! 8hod. svícení a 16hod.tma... to je super fce! asi to dám do nějaký tlustý Berty a kolem poházím kočkolit ![]()
PS: jo a Ikea Zličín totálně vybrakovaná co se týče vánočních světýlek... ale měli krásný monstery, za tři stovky!!

RoSa jo, ty časovače jsou bezva vychytávka
Janulik03 co je to za červené kuličky na věnci?
Pinot Noir jeej tu lampicku z jysku mám tiež. Len mi ju decká kradnu, chodia s ňou po byte ako trpaslíci s lampášom :)

rozarka to su take umele “kvety” mam ich zopar rokov a uz boli pouzite ako dekoracia pri roznych prilezitostiach.
U nas sa asi fakt nic nevyhodi ![]()
hele, vy kočičkářky! kterej ten kočičí záchod mám koupit na to obsypání svíček? aby to bylo hezký bílý a nekoupila jsem nějakou slámu!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY