Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Jitka77
1955 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:31

Přidávám se do týmu Prázdniny lepší Lásky nebeské.

Jinak pro mě Vánoce nemůžou být bez Princezny se zlatou hvězdou. Zíma sice zpíval líp v Hříšných lidech města pražského (i když na Věru Nerušilovou a její "nešahej,nešahej, vopilej blbečku, šáhneš si podruhý a skončíš v hrobečku" nic nemá), ale tady ho taky můžu.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:36

A díváte někdo na Píseň pro Rudolfa III? Ten vánoční i silvestrovský díl. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:37

Jitka77 Miluju Hříšní hříšníci!

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:39

rysamona 

Písně pro Rudolfa III. jsem párkrát zahlédla kousek , ale naši mají dlouhohrající desku s písničkami, ty jsme si pouštěli ke zdobení stromečku. Stejně jako dlouhohrající s Rybovkou a pak singl Těšíme se na Ježíška

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:40

Do statistik- loňské vánoce jsme se s mužem po večerech dívali na Wednesday, rok předtím na Dash&Lily- tam jsou cílivkou sice puberťáci, ale přislo nám to takové milé a samozřejmě vánoční.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:43

marieuDash a Lily jsem před lety četla, moc se mi to líbilo. Film byl pak trošku zklamání. Ale atmosféru to má, takže jsme ho dokoukali taky :)

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:49

Z novych pohadek se mi libi Princezna a pisar a Princezna zakleta v case  ten prvni dil, taky nebyla spatna. 

Prazdniny film mam taky rada, herci mi nevadi a anglickeho venkova pod snehem bych snesla i vic!

Kdysi davno davali film Vanocni pribeh, takova spis cervena knihovna, matka vdova se synem potka fesneho prodavace hracek, jeji syn si ho zamiluje atd. Hral v tom J. Elliott, pak byl v serialu JAG. Ten film jsem si poustela k baleni darku, mela  jsem to na VHS. 

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:00

vanilka 

Deváté srdce jsem si taky musela najít, podle záběrů z filmu jsem si vzpomněla, o co jde, že je to takový ten typický Jakubiskův hororový příběh, ale nikdy jsem ho neviděla. Já mám vlastně vedla Sedmera krkavců opravdu hodně ráda už jen jednu pohádku, Princeznu se zlatou hvězdou, a to přesně z těch důvodů, kvůli kterým ji mnozí naopak rádi nemají. :) Obecně mám ráda kolorované filmy, výborný byl Labakan s Eduardem Cupákem.

edit: Herz, nikoli Jakubisko, pardon :)

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:09

dzizisketa ty písničky jsou skvělé ale já miluji i ty příběhy k tomu. Ty první dva jsou takové rozpačité ale pak super. A Hrzán

Offline notna
9522 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:16

PotrefenáhusaNejlepší strašidelná pohádka je pro mne Zemanův Čarodějův učeň. Miluju to a pamatuju si, když jsem to viděla poprvé, byla jsem tím úplně uhranuta. Dlouho jsem nevěděla, jak se to jmenovalo. Asi jsem tehdy ještě neuměla číst, protože my jsme doma měli televizní noviny s programem.

euridike Serial Teta! Ten byl skvělý. To jsem viděls snad jen jednou nebo dvakrát v dětství a od té doby jsem to ani nikdy nezahlédla. Dávají to vubec ještě?

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:27

notna A o Honzíkovi a Mařence!

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:28

notna 

V roce 2005 ho dávali na ČT2 & reprízovala ho relativně nedávno i některá ze slovenských stanic. A koukám, že na YT jsou všechny díly.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:28
Reakce na Sweet Potato:

​ta je nej carodejova učně taky miluju, ale tahle je ještě lepší 

Offline vanilka
2192 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:30
Reakce na Sweet Potato:

​jo

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:36

Tetu jsem asi neviděla, ale Pehavého Maxe jo! Díky blízkosti slovenských hranic se u nás sledovaly slovenské programy stejně jako české.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:41

Divím se, že tu ještě nezazněly ty dvě Horalovy divnopohádky, Marie Růžička a O Aničce s lískovými oříšky.

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:41

Janulik03Tiež mám rada Vianočné oplátky. Kedysi sme ich pozerali každé Vianoce, väčšinou pri zdobení stromčeka. Už dávnejšie som si to nepustila.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:42

euridike juraj Herz, ale poetika podobna. Hapka a hodne morbidnich motivu. Nicmene ta sin casu a tanec mrtvych jsou naprosto uzasne. 
https://m.youtube.com/watch?v=pu7s6WxFJQE&pp=ygUMRGV2YXRlIHN0ZGNl

Offline notna
9522 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:42

euridike Díky za info. Rada se podívám znovu.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 14:51

Galoše šťastia byly taky pěkné.