Čas vánoční...
Evaeva Dobře je vychováváte! :)
Tak uz si i ja povoluju zacatek vanocni nalady a priznavam dalsi kousek do kycovite sbirky ![]()

MPLee Jů ![]()
Kousek od nás včera otevřeli nový "evropský" obchod, momentálně nacpaný vánočním zbožím....taky jsme se s kamarádkou Italkou pokochaly...měli tam i české korálkové ozdoby (a pár dalších věcí z Česka....).
máte tip na stojan na strome do kterého se dá lít voda? Aby nestál majlant. Je jich mraky a nemůžu se rozhodnout.. A prodlouží to životnost stromku doopravdy?
Mulen prodlouží
My před pár lety koupili ten zacvakávací a je super.
Mulen já vloni prodala tenhle - už dlouho stromky nezdobím, stačí mi adventní věnec... existujou i plastový, to bude možná bezpečnější (ta glazura může propouštět, když je "cinklej")... jinak si myslim, že to trvanlivost stromku prodlouží

MPLeeten je ![]()
Jak už nemůžu ani hrníček, ale ruka mi cuká.
Doporučuju návštěvu minimuzea skleněných betlémův Železném Brodě.
Paní majitelka je moc milá a betlémky jsou krásné. Je tam i malý obchod a dílnička.

Sweet Potato Krása. Miluju sklo. Takový betlémek by se mi moc líbil.
Mulen my máme podobný zelený "hrnec", jako je tu na obrázku výše, ale nemáme šrouby, nýbrž takový cvakací pákový mechanismus. Je to dobrý, životnost to rozhodně prodlouží a taky to zvyšuje stabilitu stromku, což se v domácnosti s kočkami hodí.
Mulen Jsme spokojeni se zacvakavacim z Lidlu, zvladla jsem do nej loni postavit stromek i sama
Sweet Potato dekuju za tip! Pres ZB jezdime kazdy tyden a vzdy zastavujeme maximalne v Lidlu ![]()
continuity ja zacala teprve loni a do te chalupy se mi to vyslovene hodi
Takze jsem z Vinted prihodila jeste tenhle a kazde dite bude mit jednou sadu ze sveho roku narozeni ![]()

A povedlo se mi zarezervovat super dárek v Ježíškových vnoučatech - přilbu na kolo pro aktivního seniora a i balíčky v Krabici od Bot. V drogerii jsem koupila sáčky na svačiny a mám program pro nemocné děti na další dny - chystání dárků do krabic a výrobu hvězd.
díky všem ![]()
Znáte e-shop Čistédřevo.cz? Mají moc hezké dřevěné betlémy a i jiné záležitosti.
Sweet Potato nádhera. Jen od nás moc daleko. Možná někdy na prodloužený víkend.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY