Samantha u vás je ten stojan vidět, když je v něm stromek? Já si musím lehnout na zem a k tomu stojánku se s vodou proplazit.
Čas vánoční...
Tabea Trochu vidět je, ale plazení taky probíhá. A že ten strom něco vypije!!
Sweet Potato Ty jsou krásné! ![]()
Naše škola má letos krásný projekt, každé dítě dostalo otevírací baňku (hahaha) a dovnitř může cokoli vložit (+napsat přání) a pověsit na stromek, máme tři, pro každý stupeň jednu. Je to moc hezké!

A někteří jsou dost kreativní! ![]()

Garfie tak se pochlub, co date? Nebo uz jste dali? Je to hezky napad.
Kokoska Moje děti se moc nevycajchnovaly, starší udělala origami a mladší je zatím stále pod mým nátlakem, aby něco vytvořil :-) Ale vyfotím to!
Garfie Ten polštářek mě pobavil.
Jak už nemůžu ani hrníček, ale ruka mi cuká.
Já jsem ráda, že se mi letošní kolekce nelíbí, jinak bych byla hodně v pokušení. ![]()
Mně se líbí porcelán Leander, červená Hygge Line, i když jako vánoční myšlený není, tak mě Vánoce připomíná.
Villeroy&Boch je pro mě už za hranou kýče.
Lenmně taky ne, ale zrovna tenhle talíř jo
Koukám, že ani není letošní. ![]()
Mně se stejně nejvíc líbila ta úplně první, ještě pak druhá a z třetí má muz oblibeny hrnek, protože je oranžový. Pak jsem s tom skončila.
continuity Taky ho mám, Ježíšek přinesl několik kusů s dopravními motivy a udělal velkou radost nejen mně.![]()
Já mám jako sváteční jeden hrnek z této kolekce:

Jitka77 to je hustý a zároveň krásný, co to je?
continuity Gingerbread Nuova, píšou tam.
Jitka77 tak ti pekne dekuji![]()
Ja uz taky s vanocnimi taliri koncim. Z lonska mam dve misticky, nasypu do nich detem k Mikulasi jedly uhli. Pro druhou partu mam taky misky, koupene a zapomenute uz kdysi, nejsou z tech serii od Fucikove. A manzelova smecka to dostane ve sklenicich se zimnim Medvedem.
Liesel Maličkost! ![]()
Já s vánočními talíři musím začít, oblíbený z loňska jsem rozbila, používáme tedy celoročně. Ale beru to nizkonákladově, takže obhlédnu pepco a spol a třeba snad vyberu ![]()
Mně se líbí porcelán Leander, červená Hygge Line, i když jako vánoční myšlený není, tak mě Vánoce připomíná.
Villeroy&Boch je pro mě už za hranou kýče.
K svadobnej a vianočnej výzdobe trochu gýča podľa mňa vyslovene patrí
.
Tabea jak který stromek ...třeba borovička, co jsem měla loni, byla v pohodě přístupná
jedlicky z ikea abych zalévala hadicí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY