Krásné a pokojné Vánoce všem ![]()
Také máme letos rekordně vysoký stromeček, já bych vybrala asi o metr nižší
....

Krásné a pokojné Vánoce všem ![]()
Také máme letos rekordně vysoký stromeček, já bych vybrala asi o metr nižší
....

Krasne Vanoce prejeme vsem z Cedar Rapids! ![]()
Fotit neni co, nejak jsem se na vsechno letos vykaslala - vymlouvam se na koleno

Prožijte Vánoce v radosti, klidu a naději. Zdravím od Betlémské kaple:)
Krásné vánoce všem!

999 Hihi, ukaaa
Naštěstí kvetou čemeřice. Tak živá kytka nakonec na stole nakonec chybět nebude.

Požehnané Vánoce všem!

Krásné Vánoce všem, pohodu a klid
Šťastné a veselé!!!

Garfie ale to jsou nejaka pekna kamna!
Garfie tie kachle ![]()
Všetky to máte krásne, ono nakoniec najkrajšie sú aj tak rozžiarene detské oči, ako vždy tu rumazgam dojatim ![]()
Šťastné a veselé ![]()

Krásné svátky vám všem!
...krásné to máte!.
Sweet Potato Retro :-)
Krásné svátky a hodně radosti s nejbližšími 
Se zpozdenim ![]()

My už máme rozbaleno, ale ještě ve tři nebyl ani strom ve stojánku a k jídlu akorát salát. Měli jsme letos línou náladu
ale nakonec se všechno zvládlo.
krásné Vánoce!

999úplne si ma vrátila v čase. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.