999 Janulik03 Já jsem našla real retro
Fotku odhadem asi z roku 1985?

999 boží!! a ty knížky pod stojánkem ![]()
Janulik03 To je v podstatě stromek mojí babičky :-). Řetězy, ozdoby, špička...:-)
Luna Chaloupku nepeču :-).
RoSa Ten stojánek je taky po babičce a tu jednu nožičku má nakřivo vyvrtanou :-).
999 Dobre delas. Letos jsem dostala jednu od zaka a desne mi to doma prekazelo![]()
999 Ty zvonky jsme měli! Byly staré, ještě když já byla malá. Nikdy se mi moc nelíbily. Teď nad nimi dojatě slzívám.

Když retro, tak retro ![]()
Veselé Vánoce všem!!
999 ten zvonek, to je taková ta válečná ozdoba z nějakého tvrdého papíru, obalená "písečkem"? Jako děti jsme jim říkaly "cukrové".
999 moje babička taky mívala takový stromek, celý můj život, takže vlastně žádné retro
A ještě býval vážně holý, tři patra na dva metru výšky. Po dohodě s hajným chodila po lese a hledala nejhezčí špičku poraženého stromu![]()
999 moje babička taky mívala takový stromek, celý můj život, takže vlastně žádné retro
A ještě býval vážně holý, tři patra na dva metru výšky. Po dohodě s hajným chodila po lese a hledala nejhezčí špičku poraženého stromu![]()
Luna ale to je úplne snove
999 aj mojej ![]()
Kásné Vánoce

Myrtila ale to je úžasné ![]()
Janulik03 Děkuju
Jinak máme vyřezávaný betlém o asi 50 postavičkách, ale ty roky, kdy by nepřežil nájezd malých nenechavých ručiček, stavíme radši bytelnější z dupla ![]()
No a komu se povedlo zapomenout dát pod stromek největší dar pro starší dítě?
Naštěstí tatínek skvěle zaimprovizoval, když mi to došlo, že ta obří bedna lega chybí, šel s klukama hledat nůžky na stříhání mašliček, a hledali tak dlouho, než jsem dar vyhrabala o patro výš ve skládku a zastrčila dozadu pod strom
kluci si naštěstí v šeru obýváku ničeho neobvyklého nevšimli, fakt díkybohu, že rozbalujeme prakticky potmě.
Myrtila já myslím, že by si nevšimli ani za plného světla. To je kouzlo Vánoc (a to jejich magické myšlení).
U nás křičel starší přes celý obývák "Tati, já ti chci něco říct, ale máma říkala, že to nemám říkat před bráchama." Načež do nastalého ticha šeptal tak, že jsem to slyšela v pokoji vedle, kde že schováváme ty dárky ![]()
![]()
Myrtila Já jsem zapomněla naježit dárek pro mimino, což mi došlo až když bylo komplet rozbaleno a hotovo. Naaranžovala jsem ho pod stromek za už rozbalený dárky a až si ho někdo zítra všimne, tak bude divení.![]()
Letos mi muž udělal velkou radost. Před pár týdny jsme byli o víkendu v Táboře, kde jsem si vybrala plakát, co jsem si chtěla koupit do kuchyně. Odjezd byl dost hektický a na plakát jsem zapomněla, což mi bylo líto. On ho sehnal a to osobně, jel tam jen pro něj.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.