Zuzuli Karja To je roztomilý! Já si pamatuju neteř, už nevím, kolik jí přesně bylo, ale vzala si mě na Štědrý den bokem a tak jako důvěrně mi pošeptala, jestli vím, že dárky nenosí Ježíšek, ale rodiče. A já že jo, ale že máma to neví, tak jí to neřekneme, abychom jí nezkazily radost. A užila jsem si skvělé Vánoce (a ségra mě posléze málem přizabila), kdy jsme celou večeři byly jako dva spiklenci a kdykoli moje dramatická sestra prohodila něco jako "slyšeli jste to? Co to bylo?" tak neteř na mě vehementně mrkala a říkala "Mami!! To byl určitě Ježíšek!" a já se královsky bavila. ![]()
Čas vánoční...
Nas bolo vcera jedenast :) takze to je celkom velke mnozstvo darcekov, ktore musi clovek rychlo a nenapadne dat pod stromcek (alebo skor do pol obyvacky haha). Takze ako vzdy ostali niektore zabudnute a starsi mierne sklamany. Nastastie sestra ich potom objavila a nenapadne podstrcila. U nas sa to stava kazdy rok :D Vyhoda je, ze uz ani synovec a neter neveria, tak nam pomahaju ich nenapadne zabavit a su pritom hrozne zlati, ako ich v tom Jezikovani podporuju :)
Karja starsi tiez vravel, ze spoluziaci uz neveria, ale on veri, lebo ako inak by sa tam tie darceky dostali
. Ale ma 8 rokov, neviem ci to uz nie je na hrane. Ale priamo sa ma nikdy neopytal, aby som mu mohla prezradit pravdu.
Garfie ty si cislo ![]()
Evaeva My jsme na večeři u našich a večer se stěhujeme domů i s nimi, takže Ježíšek to nachystá (většinou sambu musí doma něco ještě dodělat). Takže to je jednoduché...ale letos jsme se vraceli z vycházky ještě domů a jako Ježíšek byl pěkně naštvanej, že to bylo jen tak tak:D:D Ale pokyn byl, chystat to, až napíšu, že jsme na místech u našich:D
Mi to přijde fakt jedno, oni přehlíží očividné stopy, dokud věří. V tom magickém myšlení se to všechno smíchá a vyjde, jak potřebují ![]()
tohle považuju za "pravý" vánoční dárek. Mně se takhle povedlo nestihnout si koupit CD v Paříži. Pod stromečkem mi málem slza ukápla.
To je dojemný.![]()
Tak snad to nebyla Joni Mitchell. ![]()
Moje holky mi nechtěly kazit radost, takže až do deseti let "věřily na Ježíška".
Tak jsem udělala ty kokosky z celých vajec a pro porovnání i klasické ze sněhu nad párou. A teda nechápu, proč jsem se s tím kdy crcala, z celých vajec jsou výrazně lepší.
Evaeva já jsem kokosky z celých vajec vyhodnotila jako ideální recept na kterém se může sama realizovat dcera a nejenže to zvládla moc pěkně, ale pochválila nám je i babička, co se obvykle crca s těma klasickýma bílkovýma (a vzala si i recept :)
Evaeva no já je tu propagovala několikrát, ale nějak se tento tip nechytnul. Asi u nich platí, že kdo nevyzkouší, neuvěří. S jinými bych se už necrcala.
DruI Pinot Noir já jsem ráda, že se experiment vydařil. Mně sice crcání s cukrovím tolik nevadí (narozdíl třeba od večeře), ale konečně jsem našla recept na TY kokosky, co mi tak chutnají z kaváren a pekáren.
Evaeva Pinot Noir Asi mě ten recept minul. Můžete ho sem prosím dát? Kokosky dělám super snadné a rychlé, jen salko a kokos. Ale nedá se regulovat sladkost. Takže snadný, kde bych mohla regulovat cukr by byl fajn.
notna nevím, jaký je ten Cuketkův, mám tento:

Pinot Noir Diky! To vypadá výborně.
Pinot Noirpoměry z hlavy nevím, ale tak nějak to bylo ![]()
Pinot Noir cuketka tam má ještě špetku soli a teda tvrdí, že se upečou na 160° za 10 minut, což teda u nás trvalo nejmíň dvakrát tak dlouho.
DruIšpetku soli dávám do úplně každého sladkého jídla bez ohledu na to, jestli v receptu psaná je nebo ne. Ono to zvýrazní všechny chutě, paradoxně i sladkost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“