Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:14

Pinot Noir aha, mě právě nešlo do hlavy, že se ten had neroztrhá. Teoretická debata, protože nástavec nemámMy ty rohlíčky máme jako fakt rohlíčky, na koncích zúžené. Vtipné, jak to každé dělá jinak.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:18

Evaeva presne tak cez rucny mlynek s nastavcom. Ten “had” pomaly vytlacas do ruky a hned ukrajujes a zohnes. Ked budeme robit skusim zdokumentovat.

Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:19

vanilka,, jen" perníčky? Ty jsou luxusní, s těmi netřeba jiného cukroví

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:20

Janulik03 to je dobré, díky. Teď už si to umím představit a nástavec stejně nemám. Aspoň myslím teda, protože masomlýnek moc nepoužívám.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:22

Janulik03 já to dělám na elektrickém. Jsou to dost fofry.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:26

Evaeva 

Pinot Noir nooo prave predvyberam nicy robot a premyslala som ci sa tam daju dat tie nastavce. Ale asi vy som nestihala a had by bol hadovityyyyy

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:35

My na tom masomlynku (rucnim s klikou) s nastavcem delame kokosove tycky, ktere se maci v cokolade, a kolecka, ta se jen cukrujou. Ja to nemam moc rada, tak to doma nedelam, ani ten mlynek nemam, vzdycky si vezmu jen par kousku od nasich. S tim kokosem je to takove hezky jezate. 

Rohlicky zasadne rucne, obalovane v mouckovem cukru s vanilkou. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:43

Janulik03 nejspíš ano. Já teda nemám robot, je to samostatný elektricky mlýnek. Ale to bude stejné i na robotu s masomlýnkem. Leze to rychle, ale stíhám to i sama, jednou rukou držím hada, druhou vypínám mlýnek. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 09:44
Reakce na Pinot Noir:

​Vygooglila jsem si to a to jsou pořádné bochánky!

Asi by mi taky chutnaly. 

dobry jsou moc.ono to vlastne ma chut perniku.:-)

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 10:18

Evaeva A nebo se daji delat i vanilkova kolecka, vyvalis male kulicky, nasazis je na plech a ono se to rozplacne samo, pak to normalne obalis v cukru. To je moje varianta pro nestihajici matku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 10:32

Myrtila já mám naštěstí maminku, co má doma malého nadšeného otrokajá s dětmi dělám akorát perníčky a ještě upečeme asi ty crinkles, to nám loni šlo moc dobře.

Offline vanilka
2192 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 10:40

Catherinne rozarka díky :-). Žádný umělecký dílo, dělám furt dokola ty osvědčené tahy. Byla to pro mě dobrá uklidňující terapie

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 10:51

Deti mi už zjedli dvojitú dávku medovnikov, dvojitú dávku lineckeho, dnes máme v pláne makové linecké ale neviem neviem či sa to vôbec oplatí takto dopredu, zas mi to všetko zmastia.

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:37

Evaeva Taky mi letos i vloni nabizela mamka, ze mi cukrovi da, ale ja se na to peceni vzdycky tesim, pro me je to relax  Takze letos jsem si to strihla ted v patek do noci, relax jako blazen  ale doufam, ze pristi rok uz to se synem pujde, klidne ho necham matlat se v teste, kdyz ho to bude bavit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2021 11:56

Myrtila mě to baví, ale v kolektivu, péct s mamkou a ségrou by mě bavilo. Jenže malého to baví jen chviličku a starší zase zvládá jen ty perníčky, možná nějaké rohlíčky by taky upatlal. A aby je pokaždé hlídal manžel,... Ale dneska se chystáme na společné zdobení, to se těším moc.

Offline kocoureksuggy
1391 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 12:32
Reakce na Pinot Noir:

Janulik03 nejspíš ano. Já teda nemám robot, je to samostatný elektricky mlýnek. Ale to bude stejné i na robotu s masomlýnkem. Leze to rychle, ale stíhám to i sama, jednou rukou držím hada, druhou vypínám mlýnek. 

Pinot Noir 

Mám to jako nástavec na masomlýnek k robotu BOSCH a jo, jsou to fofry ale cvik dělá mistra, je to hotový strašně rychle.

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 13:31

dzizisketa kde to je to zimní pracoviště? Vypadá to parádně. 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 13:44

Evaeva Na zdobeni se synem se taky tesim, i kdyz taky az napresrok  Me to peceni prave bavi samotnou, nebo nanejvys s manzelem, dam si k tomu vino nebo pivo, letos teda birel  a myslim maximalne na to, jake vykrajovatko pouziju jako dalsi  i kdyz je to asi tim, ze jsem pred Vanoci vzdycky mela hodne prace, to peceni byla super prilezitost, jak uplne vypnout. S ditetem je to zase jiny

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 14:32

Garfie To se u nás dělá taky, ale jsou o něco větší a pečou se v těch formičkách, myslím. Já je nedělám, tak nevím přesně. Tohle se ve formičce vytvaruje a vyklopí, peče se to pa jen na plechu a jsou celkem malé.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. prosince 2021 14:34

kocoureksuggy U nás se to hned ulamuje, tak žádný dlouhý had. Tím, že to chytáš do dlaně, tak víš, jak dlouhé to má být. To asi na elektrickém nepůjde, protože to pojede rychleji.