Zimní pracoviště

Zimní pracoviště

Těsta zadělána, zatím máme jen perníčky

vanilka nadhera
vanilka tak ty jsou profi.![]()
Ja vzdycky pekla prvni varku vanilkovych hvezdicek uz na Mikulase...pak samozrejme dalsi pac se to snedlo,ale letos jak nemam zadny cas.![]()
Pristi tyden mam dovolenou a uz plany na kazdy jeden den.![]()
A jak tady je 24 normalni den tak to vubec nechci stedrovecerni veceri videt...![]()
Zarinya Co jsou vanilkove hvezdicky? Ne ze bych jeste potrebovala letos pect. Tech 12 kilo by mohlo pro tri rodiny vystacit
. Meli jsme kazdorocni "manufakturu" u mamy. Pet pekaru, trouba jela nepretrzite od 9 do 4. Priste budu muset spocitat, kolik plechu to je.
Mohučanka tak super. Já ubírám cukr oproti receptu a letos jsem si říkala, že ho tam mohlo být ještě méně.
JankaM když máš hnětací hák, tak ano.
Sweet Potato to je nádhera!
to jsou vanilkove rohlicky,jen je vykrajuju do hvezdicek,protoze me rohlicky nebavi delat a ani se mi moc nelibi.No a kdyz je to jediny co pecu tak at to nak vypada.![]()
Makara prvni rok jsem dokonce mela vanilkova kolecka,podle sklenicky na ouzo,no dalsi rok jsem alespon koupila nejaka vykrajovatka.![]()
Zarinya no kdybych pekla doma, tak by na sklenicku mohlo taky dojit, protoze nevlastnim jedine vykrajovatko, jedinou formicku. Ted mam zapujceny trojuhelnicek na makove linecke, ktere budu delat pro manzela, ale u mamy takove experimenty nejsou povoleny
.
Tak ja mam zatim v lednici jediny testo, linecky. Vzhledem k tomu, ze nemam robota a mixer jen tycovy, stala jsem vcera v jedne fazi vyroby nad tou hromadou drobenky a mela jsem chut to vysypat do kose. Letos mi ty Vanoce nejak nejdou.
Zarinya ty jo, hvězdičky? A neulamují se ti rohy? Co si pamatuju, tak se nám vždycky čtvrtina rohlíčků rozpadla už při pečení![]()
vanilka Krása.
Evaeva drzi to dobre,ale valet to musim pres potr.folii.:-)
nonemy Ono je potřeba hlídat, aby byl drátek co nejhladší, bez zlomů (jak to nazvat, utažená smyčka udělá zlom).
Už vám dám s hvězdičkami pokoj.

Sweet Potato no ale to je velika krasa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.