Sweet Potato pekny!![]()
Čas vánoční...
Zarinya zkusím si to zapamatovat. Mamka totiž dělá rohlíčky výstavní, ale mě to fakt nejde:)
Evaevaja ti je pristi tyden vyfotim az je vyrobim.![]()
ono to tedy neni k zahozeni nemit cas na peceni,muz donesl recke vanocni cukrovi melomakarona a ted jsem dojedla posledni.![]()
A ne to neni pidicukrovi.![]()
nonemy Ono je potřeba hlídat, aby byl drátek co nejhladší, bez zlomů (jak to nazvat, utažená smyčka udělá zlom).
Už vám dám s hvězdičkami pokoj.
Ale ne ne, klidně nás hvězdami zahrň! Krásné.
Sweet Potato tyjo, ty jsi šikovná! ![]()
Děkuju.![]()
Sweet Potato ale tak to už je hodně pokročilé. Krásný.
Sweet Potato to je moc krasne!
Zarinya u nás se pečou rohlíčky z formiček. Když to člověk umí, tak je to rychlé. Vůbec si neumím představit z toho dělat něco jiného. Strašné, ty zvyky![]()

Sweet Potato Moc krásné to máš!
ono to tedy neni k zahozeni nemit cas na peceni,muz donesl recke vanocni cukrovi melomakarona a ted jsem dojedla posledni.
Vygooglila jsem si to a to jsou pořádné bochánky! ![]()
Asi by mi taky chutnaly.
Pinot Noir Koukám, že nejen chuť, ale co rodina, to i jiné tvary nebo výroba
.
Ten mlýnek se u nás používá na tyčinky, slepené marmeládou a konce máčené v čokoládě. Letos jsem na mlýnku chtěla zkusit nutelové, ale mám jen malé množství, tak se mi s tím nechce špinit mlýnek. Ještě uvidím, co z toho těsta vytvořím.![]()
Renusatko Ty rohlíčky z formiček se u nás taky dělají, ale na plněné rohlíčky, ze světlého i tmavého těsta. :-) Plní se pak krémem a konce máčí v čokoládě.
Sweet Potato teeda wow ![]()
Renusatko krasne rohlicky.
My robime rohlicky presne ako Pinot Noir cez mlyncek. Rucne si neviem , teda viem predstavit .
To mi pripomenulo ze cez tyzden musim urobit rohlicky.
Janulik03 já si to neumím představit s tím mlýnkem. Na to je asi nějaký speciální nástavec, ale ty rohlíčky někam padají nebo jak? Mamka ty rohlíčky v ruce umí moc pěkné, vždycky to akorát rychle převalí v dlani a má to. Já to dělám třikrát tak dlouho a jejich výkonů zdaleka nedosahuju![]()
Evaeva nástavec s různými ozdobnými otvory se nasadí na mlýnek, mlýnek vytlačuje přes vybraný otvor "hada", kterého nakrájíš na požadovanou délku rozhlíčku a zahneš do obloučku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY