Já žasnu, jak jste všechny šikovné..
Nepeču, 1.bych to jedla a 2.stejne bych to nesnedla všechno.
Nezdobim, žádné věnce, žádné dekorace. Nějak mě to nebaví.
Vánoce vypouštím.
Jen dělám ty koule a ty rozdam.

Já žasnu, jak jste všechny šikovné..
Nepeču, 1.bych to jedla a 2.stejne bych to nesnedla všechno.
Nezdobim, žádné věnce, žádné dekorace. Nějak mě to nebaví.
Vánoce vypouštím.
Jen dělám ty koule a ty rozdam.

Renusatko no asi tak. ![]()
Renusatko no asi tak. ![]()
Renusatko přesně
navíc nám letos ta poleva hrozně tekla. Ale vzpomněla jsem si, jak jsme loni malovali ty odkrojky, co zbyly po vykrajování. To byla hrozná legrace, domýšet si, co by to tak mohlo být.
Dadoo Koule jsou krásné. A slibovalas nám nějakou dekoraci z mochyně.
moora mohla bys prosím dát recept na polevu na perníčky? Loni se mi povedla,ale nejsem si jistá receptem.
Loňské celkem ušly,ale letos se musím nějak nutit.Napečeno je,ale do zdobení se mi nechce
.
EDITH4B 15 dkg mouckoveho cukru, hodne na jemno prosat, lzice citronove stavy a 1 bilek, uslehat do husta (jdou vytahovat spicky)
Sweet Potato jejda.. Já zapomněla. Ve víru věci minulých.
Zítra to napravím. ![]()
moora to šleháš vyloženě metlou/robotem jako šlehačku nebo sníh? To v receptu nemáme, ale příště bychom to mohli vyzkoušet. Jestli si to teda zapamatuju![]()
Dadoo já jsem si ty mochyně schovala a taky furt čekám...
Evaeva jj, robotem. Proste vsechno vrhnu do misy a dam slehat
RoSa zítra. Já na to úplně zapomněla.
Měla jsem tu teď dost rušno. Dcery, minulý týden uspat matky fenku a teď jsem tu měla i na pár dní matku.
A to bylo doslova brutální a surové vykopnuti z mé bubliny. Ještě jsem se ne vzpamatovala.
Ale zítra nafotím.
A jak jsem si byla jistá. Že letos na pečení zase peču a fakt nepeču nic, ani ty své nejúžasnější plněné rohlíčky, tento recept mě zaujal, že možná přehodnotim..![]()
https://www.nejrecept.cz/recept/orechove-rohliky-jen-ze-3-surovin-jsou-hitem-letosnich-vanoc-r8005
moora děkuju!
moora díky, snad to nezapomenu. Perníčky máš pravdu nádherné.
Mrakoplas podávám hlášení o koláčích![]()
. Byly teď synem vyhodnoceny jako nejlepší letošní cukroví. Prej vypadá to strašně, ale chutná to neskutečně dobře. Marmeládu nahoru už nemám dávat, abych to nezkazila a marcipán je v tom moc dobrý. Zařadím to ( bez PDP) do nabídky, budu dělat jen malé kuličky bez důlku.
Renusatko tak to som rada, už som sa bála výprasku
Ale teraz ma zaujíma výzor, nedáš foto? Ja si aj tak myslím, že nakoniec ich máš krajšie ako my ![]()
Já už ty perníky nezdobim. Jsem je vyloženě hyzdila. Nahým jim to sluší mnohem víc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.