Kristepane, takhle zprznit krásnou kytku! Větší hrůzu jsem snad v životě neviděla, takovej kýč!! ![]()
Pan florista radí, kterak na dekoraci z hyacintů

Kristepane, takhle zprznit krásnou kytku! Větší hrůzu jsem snad v životě neviděla, takovej kýč!! ![]()
Pan florista radí, kterak na dekoraci z hyacintů

barbucha
Jako tu mísu bych ještě skousla, ale ty chudáčky narvané ve sklenici na šampaňské ve mě fakt vyvolaly záchvat smíchu....prej 30 let florista, každá bydlenka by ho strčila do kapsy!
barbucha šmarjá, to je děs![]()
barbucha myslela jsem, že se to o kytkách ani nedá říct, ale... fuj, to je škaredý!
No, a ty cibulky natřený nazlato! ![]()
barbucha Já bych všechny ty flitry, glitry zakázala, nikdo příčetnej si přece toto nepořídí. S mechem mám jeden problém, v teple plesnivý strašně rychle.
To makový linecký jsem vzala na ochutnávku našim a bráchovi a ten se vyjádřil, že to chutná jak telka namazaná džemem (ani nepoznal povidla), tak kdo si chce usnadnit práci nebo nerad peče![]()
Renusatko fuha tak ty máš riadne bochanky a aj úplne inú farbu, sú to tie isté koláčiky?
Nase zas vyzerajú ako haloweenske, asi ich zaradím do strašidelného repertoaru :)) Toto si robil syn, on nerád mandle
Mně je těch hyacintů líto, takhle zprznit takový krásný kytičky.
Mrakoplas očividně chutnají božsky...
Mrakoplas Možná tu barvu udělal i ten marcipán uvnitř, protože to šlo rovnou do té tmavší a přitom to není nijak moc upečené.
Renusatko potom ma to napadlo, že to môže byť tým marcipanom. Najprv som pochopila, že si ho dala do tej dierky. Ale vymyslela si zjavne skvelý recept!
Catherinne
no syn si robil sopky, trochu sa mu krátery rozplacli
barbucha jestli on pan florista nebude bratr Ladi Hrušky
. Zlato na cibulích je trestuhodné, to si snad nezaslouží žádná kytka.
tina Taky jsem dělala to makové linecké (z celého máku, kdo se s tím má mlít
) a je hrozně dobrý. Ale je fakt, že já nemám čich, takže kdoví jakou mám vlastně chuť. Ale ty Telky jsou rozhodně sušší ![]()
Mulen akorát je to hrozně nespolečenský cukroví:)
tina
proto ho jím sama doma. Možná do vánoc ani nevydrží..
tina chystam se na ne o vikendu, mak mam hrozne rada, ale planuji na ne dat lemon curd (ktere taky budu delat poprve, jsem na to zvedava
)
mnum mně lemon curd nechutná, ale s povidlama super a s rybízovou marmeládou si to taky umím představit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.