Zarinya No mě nenapadl jiný důvod, proč to nerozbalit a nepodívat se :-)
Čas vánoční...
Naše adventne sánky

moora Ty tvoje perníky si pamatuju už z loňska, s těmi bys mohla rovnou na trh!! :-)
Pinot Noir Ti dinosauři jsou právě úplně super, je to perforované razítko, takže jen vyplníš, zdobily to děti.
moora To je další skvost
, vůbec se mi do těch mých nechce, když vidím pak to srovnání ![]()
moora no to je krása!
rozarka že? Já je teda nikdy moc nezdobila, ale letos je to u nás jak u Pinotů. Děti si to zdobí, když to vyndavaji z krabice a rovnou ji.
continuity jo, říkala jsem, že příště to tam budu mazat nožem jako máslo na chleba. ![]()
moora to nejsou skutečný perníčky, že ne?
To musí bejt nějakej fejk...
Zina ta fotka byla z dne pred.:-)
ani po rozbaleni jsem si nebyla jista.
Garfie No je to taková prasárna s hromadou piškotů a nutely
Ale všichni si je oblíbili a spoustu let je dělám pro několik domácností. Loni jsem si to chtěla ulehčit a ty oči jsem koupila hotové, ale při jídle tak brutálně křupaly, že už je budu zase vyrábět radši sama
U nás teda vždy zmizí hned. Ale když jsme u hnízd - nemáte někdo nějaký super recept?
MPLee Jsi šikovná! :-)
moora Krásné to máš. Já letos asi poprvé v životě perníky nemám, ale ostatní cukroví ano. Nějak se mi do nich hodně nechce a ani nevím proč.
Sweet Potato nádherný stromeček
Sweet Potato já vyměňuju s dcerou, ona dělá vosí hnízda a já všechno ostatní. Fakt mi to stojí za to.
moora to je nádhera!
MPLee vosí hnízda dělám podle tohodle receptu a jsou vynikající
edit: mažu fotku, byla obrovská... ale vypadaj stejně jak ty u toho receptu
Sweet Potato včelí úly děláme ve třech:)
moora nádherné
obdivuji pevnou ruku a symetričnost, já u srdíček nejsem schopna udělat obě strany stejné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY