tina mak a povidla jsou overena kombinace
mam doma jeste rybizovo-malinovou marmeladu, tak par kousku zkusim maznout i tim a uvidime co bude lepsi
Čas vánoční...
Sweet Potato
tak má vypadat práce ve službách
. Z toho, co jsem viděla na fotkách, má Catherinne smysl pro pěkné prostředí. A u kadeřnice je taková vlastnost přinejmenším žádoucí.
Tak ním slib.
Snad se vám bude líbit. Když ne, nic se neděje.
Da se třeba i navleknout na nit. Nebo pověsit, jako kapky, z větví. Tohle je jen nouzová rychlovka, abyste viděly, jak to vypadá hotové.
Rakos se narizne svislé mezi kolinkama. Pak jemně stačit konce k sobě, dělám to oprenim o břicho, prstempomoci rozevrit a vložit mochyni.
Je to hodně jednoduché, ale já mám takové nejradši. ![]()

Do statistiky: perníčky nepeču, vosí hnízda nemám tak ráda, abych se s tím piplala
ale rohlíčky, rohlíčky děláme jako Renusatko , žádný ohnutý válečky jenom!
pěkně z formiček.
V pátek jsem pekla s babičkou, ta ještě vlastní takové ty formičky na pracny medvěda grizzlyho ![]()
Manufaktura na crinkles![]()

Recept od Janulik03 je výborný, akorát mi nikdy tak hezky nepopraskají. Vtipné je, že loni jsme je dělali přesně před rokem.
Pro majitelky malých otroků doporučuju, šlo nám to výborně i s malým. Akorát sežrali tak kilo cukru.
Evaeva zlatí sú ![]()
Do statistiky:
rohlíčky nepeču, pracny nepeču, linecký nepeču, máslový nepeču, vosí úly nedělám, crinkles neznám.
A vůbec to není špatný ![]()
Evaeva mně popraskaly docela efektně.

Evaeva super je to decka su zlate ![]()
Je tu kategorie nepeču nic, sežeru všechno? Tak tam se hlásím ![]()
Evaeva to jsou pomocnici
nas ceka spolecne peceni o vikendu, kdyz manzel nebude doma, uz ted se na to psychicky pripravuji ![]()
mnum no tvoje je o rok mladší, to bychom nedali. Starší si to hrozně pochvaloval, prý ho to strašně bavilo.
Pinot Noir to teda ano! Kde asi dělám chybu?
Začala jsem dneska lineckým a hned na úvod o těsto zlomila váleček
normálně se ulomil jeden ten boční úchyt.
Jitka77 to bude znamení ![]()
Dadoo To je ale fikaný, hele na podzim to udělám, bude mochyně a rákos. Super, díky.
Pinot Noir Recept, recept by prosím nebyl?
Evaeva Měla jsem napsaný dlouhý příspěvek. Ale shrnu to na na ctyri slova a fotku.
Řev,řev, řev, linecké.

Karja
linecký podle mě není moc baby friendly
Karja můj muž by byl nadšen, vždycky mi říká, ať tam cukroví nechám trochu dýl, že má rád, když je to připálené.
Ale to tě asi moc neutěší, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY