Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 12:45

My chodíme pozdě, většinou 23., tak míváme všechno v jednom - dole průměr kmínku půl metr a hustý větve, nahoře mezery jak hrom a křivou špičku do toho.
Nejhezčí stromek, co jsme kdy měli, byla taková hustá "černá borovička", musela na štokrdle, protože nebyl moc vysoká, ale jinak fakt parádní.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 12:57

Jo, a dotaz, nenarazil jste někdo na nějakou hezkou sadu ozdob. My jedeme tak nějak ze zvyku ve slámě, pořád se mi to líbí, ale už bych si i střihla změnu. Skleněné žádné nemáme, tak bych chtěla na start sadu, nebo teda asi dvě, když to má být na celý strom?

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:07

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:09

rasaNori Jeee to je hezký. 

Já mám letos z toho stromečku obavy, kvůli ty podelany kočce, ona je hrozne hrava, to bude masakr

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:15

Karja spodni dve patra zdobily holky, trochu jsem to vecer poprevesovala a corina prubezne ocasem shazuje ty spodni banky a orisky, takze maji vsechny 3 o zabavu postarano :D

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:16

Karja internet je plný videí na toto téma naštěstí naše smečka o stromky zájem nejeví 

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:28

Zina

Zkus e-shopy Irisa Vsetín a Slezská tvorba. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:29

Magráta No naše kočka je prostě naše kočka. Teď má zálibu všude s náma chodit. Takže se vypravime ven a pak chytáme na zahrade kočku, abychom ji zamkli doma, když jdeme někam dal. Chodí s náma do školky, na nákup, na vycházku....a vždycky tak čumí, když třeba vlezeme do te školky a zavřeme ji před nosem. Jako mně je to jedno, až ji něco přejede, může si za to sama, ale nemusej to vidět děti nebo ještě hůř za ní do silnice lézt a tak. Vždycky mě hrozně rozčílí,když jsme třeba 100m od domu a ta slíva se najednou od nekud vyloupne! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:57

Karja Taky se letos tesim. 15m raubir a stene lovecaka. Nevim, kdo je horsi . Uvazuju, jestli vubec budou svetylka a retezy a jestli dolni pulka nebude radsi zplne hola

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:59

Zina Mně se moc líbilo toto, omlouvám se, už nevím, kdo to sem dal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:04

Pinot Noir jo to samozřejmě vím, že takhle funguje. U nás se tak říkalo i těmhle stromkům.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:47

S těma stromkama jsem si vzpomněla na našeho taťku. Většinou jsme dostali stromek z prořezu od hajného, takže takový nic moc. Náš taťka do toho navrtával dírky a lepil větve lepidlem

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:52

Karja Já jsem loni měla strach. Kočka měla sotva půl roku, ale byla obří, tak jsem viděla stromek na zemi a tak. Ona si toho vůbec nevšímala. Letos mám větší obavu. Kocour má 8 měsíců, ale 6 kg. Je trochu autista a nesnáší nové věci. Adventní věnec mi likviduje denně, pytlíky z adventního kalendáře nám tahá po bytě a žere cukroví. Stromek sem dám opravdu až na Štědrý den, protože dřív na něj nemám nervy. Kolik ozdob nám zbyde, to jsem zvědavá. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:55

Renusatko To dělávali i taťkové, co stromek normálně koupili. Bývala to dost košťata.

Taky pan Špejbl o tom ví své.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:01

Renusatko Kocour 6 kg? To je pořádný cvalik. My máme sestikiloveho psaje to tedy ještě štěně ale už by víc růst neměla. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:04

rysamona Ta je krásná!

V naší smečce váží nejmíň pes (3,20) a nejvíc jeden kocour (6,15).

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:05

rysamona krásnánáš Daník má taky přes 6 kg, ostatní jsou drobnější 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:09

Sweet Potato Dekuji, vyřídím. Je to směska Jack Russell s Foxem a docela se povedla. Živá až děs ale mazel. Dcera ji dostala jakože k narozeninám ale nejvíc je z ní poprděnej manžel. Prý pes mi nesmí do domu( na zahradu ano) a teď s ním spí na gauči

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:10

Magráta

Já velké plemeno nechtěla, máme malou zahradu.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:17

Karja náš kocour si taky stromu nevšímá, ale vyprovázet nás chodí, když jdeme na metro. Akorát že my jdeme zástavbou rodinných domů, je tu dost aut, 2x přecházíme, mám o něj fakt strach. Naštěstí jeho teritorium (zatím) nesahá až k metru, asi 30 metrů před velkou křižovatkou skončí, on si tam vždycky sedne a žalostně za námi mňouká Pod strom si rád lehne, ale po prvním roce, kdy si nevšímal slaměných ozdob, jsem riskla ty stoleté po dědovi a taky nezájem. Aspoň něco.