Ono teda s tím pečením mi nic jiného nezbývá. Mamka nepeče, tchýni nemám, dcery nemám, babičky už nemám a snachy ještě nemám.
Chtěla bych být tvoje mamka.
Ono teda s tím pečením mi nic jiného nezbývá. Mamka nepeče, tchýni nemám, dcery nemám, babičky už nemám a snachy ještě nemám.
Chtěla bych být tvoje mamka.
černá káva Já bych tě hned brala
. Abych teda mamce úplně nekřivdila. Letos klukům upekla jedno oblíbené cukroví, ale jen proto, že jí řekli a já nemám teď mlýnek na ty slepované tyčinky. Jinak pokaždé hlásí, že ona nepeče, protože to nejí a taťka by neměl
.
rysamona ta je krásná! ![]()
Renusatko To je dobrý
. Ja teda peču cca 50 let. Jako malá jsem míchala těsta ( maminka byla rada, moc to nemusela . Robota nemam, všechno v ruce) A pak jsem pekla pro maminku. Ona zas pekla štrůdl i pro mě. Ješte nedávno mi pomáhala dcera, ale ta má dva mrňousy, tak toho moc nenapeče. Už nemám takový tah na branku, tak se s tím crcám. Ale už jen slepovat a polevy.![]()
Tak jako spravna babicka jsem dostala k vanocum fotoknihu Marcela a mam radost.![]()
Zarinya Jé, to bylo taky velké téma svého času na mp, že? ![]()
Sweet Potato no jasně, to byl nejhorší trest a dárek hodný opovržení.
Sweet Potato mam pocit,ze i tady.Ale ja mam fakt radost.![]()
Zarinya to je pěkné! U nás o fotoknihu stála akorát babička a ta už není. Mě to ale aspoň vždycky donutilo udělat jeden výtisk dětem a fotky pro zbytek rodiny. Letos nic, tak jsem zvědavá, jestli to doženu aspoň v lednu.
Zarinya Pokud ti to udělalo radost, je dobře. Za sebe teda bych velmi nerada a z lékárny, to taky ne.
Kan velmi nerada zni tedy zajimave.
asi jeste nejsi babicka.![]()
ja mam fotky rada,ale od doby fotek na telefonu nejsem schopna nechat udelat fotky,radsi jsem si zalozila ig a davam to tam.
No a ja Marcela proste zboznuju a bohuzel s nim nemuzu byt casto tak mi to udelalo opravdu nefalsovanou radost.
ZarinyaNo nejsem a věřím, že až budu, tak názor nezměním. Já ty foto knihy a kalendáře s miminkem 100x jinak a každý rok, třeba 15 let.. Děsím se toho. Fotky jo, klidně od profíka v albu.
Kan no vidíš, já mám mnohem radši momentky, než nastajlované fotky od profíka. Z těch sérií, které nechává v dětském klubu občas fotit snacha, se mi líbí tak dvě, tři z padesáti.
A moje máma ty fotky, které dostane k Vánocům, miluje, prohlíží si je dost často. Ona nemá možnost ty děti vídat často a pravidelně, tak je za album ráda.
dzizisketa Mirka Děkuji!
Kan kalendar bych taky moc nechtela.
Já jsem předloni kalendář neudělala k Vánocům a musela jsem ho narychlo spíchnout mezi svátky. Obě babičky z něj mají velkou radost, moje mamka by se hned ozvala, kdybych zas zapomněla ![]()
žluťásek naše babičky i prababička taky
Zarinya Taky letos davame tchyni a mame fotoknihu. Od profika nemame ani jednu fotku, jsme v tomhle neschopni. Ale na nasi obranu, obe babicky porad chteji posilat fotky maleho a tchyne si je tiskne na nic moc tiskarne. A ma takovou malou svatyni u nich
. Driv jsem taky rikala, jak nikdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.