rysamona Jejku, školní besídka,co dáme?:-D. Janulik03 Tak to víš, já to chtěla spíš jako zábavu pro ně, ale neoslovilo je to:-D.
Čas vánoční...
Karja pockaj dva roky. ![]()
bram Já tě uklidním
. Mám sice napečeno, dnes už i ty perníky, ale nemám ani jediný dárek. Ale plán a nápady mám.
A jinak jsem asi tým, který tu ještě není. Peču všechno a jím všechno
. Ono teda s tím pečením mi nic jiného nezbývá. Mamka nepeče, tchýni nemám, dcery nemám, babičky už nemám a snachy ještě nemám.
Janulik03 Pinot Noir ten recept mě zaujal, ale marně přemýšlím co je to do penista ![]()
JankaM do pěny ?
,teda nebyla jsem tázána ![]()
JankaM naslahas do peny.
Uff, jsem dnes v práci potřebovala vyslechnout několik on line školení, tak jsem k tomu pekla. Dvě dávky rohlíčky a jednu základ na Ischlske rohlíčky. No mám dost.
Besídka je jen pro děti. Mrzí mě to, já ty vystoupení těch prťat měla ráda. Ale kromě cukroví, ty mandlavy kuličky byl první počinek, musím dát ještě aspoň jeden druh ať nejde za chudou příbuznou donesou nějakou drobnost vylosovanými spolužákovi. Dcera si vytahla stejného syčáka jako vloni![]()
Karja Haha, takhle vypadalo moje lonsky. Ani toho revu nebylo nejak moc
. Porad se mi zdalo malo az se tim dalo rozbijet okno.
Ja dneska oblibenou polevku, pro jistotu pro cely regiment ![]()

Já si každej rok říkám, že budu píct jen prověřený věci, žádný zbytečný experimenty, ze kterejch jsou akorát nervy a mrzení... No a už mám zas plechovku německýho ořechovýho cukroví, co se povedlo jen tak napůl, ale hlavně že bylo docela pracný a stálo majlant, a teď mi tu chládnou dva pláty křehkýho těsta na pro změnu dánský malinový sušenky, co se ale kompletujou, zdobí a hlavně i krájí až za studena, což mi teď přijde vlastně dost riskantní, děsivý a tak všeobecně nechápu, co mě to zas napadlo. Jak že to bylo v tom vtipným virálním videu? Maximálně rohlíčky!!!
Karoleena no maximálně rohlíčky, pak Ischlske, teď mám vosí úly a pak mám tady recept od kolegy na kokosové kostky.
Ty praskave jsem delala loni a ani se nesnedly. Ty s tou marmeládou myslím dva roky zpět a taky mi zůstaly viset.
Catherinne Pinot Noir ty zavesene hvezdy jsou nadherne!
Renusatko taky pecu a jim, ale uz jsem vypustila vsechno kremove, krome vosich hnizd, ale ty dela dcera.
Jos jeej, dala bych si hned. Jak jsem přeslazena z toho pečení.
Pro deti vzdycky pecu linecke stromecky, zitra jim je donesu. Jsou to teda poradne stromy, ostatni linecke je velikosti tech rybicek.
Jinak nemam jeste nic, jen testa v lednici. A hrozne me lakaji ty popraskane koule.

Karoleena To si říkám každoročně taky. Většinou je to nějaký průšvih. Ale občas i něco, co od té doby zařazuju roky. Třeba kokosky z Kuchařky pro dceru a nebo marokánky z nějakých stoletých Květů. Loni medovníkové koule, co dávala tuším Dadoo . Ani letošní novinku nevyřadím, pro její velký úspěch, jen si musím ten recept uložit už upravený.
Renusatko medovnikove koule dělám několik let, taky Ischlske se u nás nedělalo.
Renusatko ty medovnikovy koule jsem delala taky, je s tim dost prace a ani to neslo moc na odbyt. Nejlepsi byly obalene v matcha caji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY