Pinot Noir prosim o recept na chlebicek, spotrebovat bilky se dost casto hodi.
Čas vánoční...
Kokoska ja nejspis nebudu"dobra hospodynka pres plot skoci"ja bilky rovnou vyhazuju.....
Dneska jsme s dětma koukali na vánoční pohádku Klaus a je to moc pěkný, trochu vtipný a trochu smutný, doporučuju! Syn u toho teda brečel jako želva, ale sám zhodnotil, že to bylo moc hezký. :-)
Kokoska bílky se dají mrazit. A nebo klasicky do míchaných vajíček, ty děti milují, takže mě už bílky nezbývají![]()
Renusatko mamka je dává klidně i do nějaké lité buchty. Místo dvou vajíček dá jedno a dva bílky.
Bílky mám v lednici a chci o volnu dělat pusinky podle Pauluse.
Anema vypada to zajimave, ale radsi bych neco jednoduchyho, idealne nalit do ty formy.
Bilky taky pridavam do lecceho, ale nekdy jich zbyde vic nez stihnu zpracovat. Michany vajicka u nas moc nefrci.
Kokoska ty zajíce jsem tam dneska viděla taky, nějak jsem to nepochopila. Plná řada velikonočních dekorací ![]()
žluťásek nojo, az se jaro zepta, cos delal pred Vanocema ![]()
Kokoska Pavlova nebo pusinky. :-) Já letos zkusím čokoládové pusinky, tak uvidíme.
Hele a z ceho vam ty bilky zustavaji? Ja jsem naopak po kokosovych pusinkach v plusu se zloutkama. Nakonec jsem je tedy pridala do michanych vajicek.
ziginka mě hlavně z vánočky a z majonézy. Takže je potřeba plánovat dopředu, aby zbyly![]()
ziginka linecké, makové linecké a tak ![]()
ziginka no ja vcera a dnes dohromady 8 bilku,jen z vanilkovych "rohlicku".....jo jsou splachnute ve drezu.
Aha, do rohlicku davam vejce cele a linecke delam bez vejce. Tak to pak chapu. Mam stare recepty od maminky a babicky.
ziginka budu delat vanocky pro 3 rodiny
Já bílky dávám do Pavlovy, bohužel. Dnes jsme měli třetí během dvou týdnů....píšu bohužel, protože já jsem schopná sníst třeba klidně polovinu toho dortu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY