Černá kočka úplně od oka, však mi ten první komín vyšel moc vpředu, musím potrénovat. Vykrajovat tornáda bylo teda snazší. ![]()
Čas vánoční...
Tata vzal male dite ven, tak my s velkou dcerkou jsme rychle pekly pernicky a testovaly nove reliefni vykrajovatka (zdravime Zuzuli
). Nektere vyslymtrochu jako mutanti, ale snedi se i tak ![]()

mnum Krásné! Ta kočka teda vypadá trochu jako nějaké hinduistické božstvo (i výrazem), přitom při bližším pohledu jsou nohy opravdu jenom čtyři.
mnum juu, odkud máte kočičku?
K Vánocům kýč patří, že jo?

Sweet Potato Ty růzovy ty teda jsou! mnum To je hezké, vypadá to jako keramické.
Sweet Potato wow! Krásné.
mnum super!
continuity to by mohlo byt dobre, das recept prosim ?
Pridat bilky do testa me taky nenapadlo, dekuji.
mnum nakoukla jsem a... ta blecha
. Ale lenochod je boźí a ještě vyjící vlk ![]()
Sweet Potato ta čirá s tyrkysem óóó, ta by mi tu slušela
Poslední dárky (bezkofeinové nescafe pro moji babičku, sada dezertních talířů s cibulákem v provedení Eco pro mamku) doma a taky už i stromeček. Přišli jsme k prodejcům, muž vzal do ruky první v rohu, který měl úplně přesnou výšku i šířku, zaplatili jsme a šli. Kéž by to tak šlo každý rok ![]()
A Rosťa se nás pořád snaží přesvědčit, že už ho máme zdobit.
rozarka Může být, jen vymysli, jak ti ji dopravím.
dzizisketa My jdeme zdobit už zítra. Ať si to holky a kočka uzijou
dzizisketa My zdobíme dneska. Dcera už deset minut hystericky brečí, že jsem si dovolila pověsit ozdobičku na špatné místo. Tolik k vánoční pohodě ![]()
Sweet Potato To je milé, ale nepřipravím tě o kousek z tvé kolekce
. Jistě sluší i tobě i svým sestrám hvězdám. Šikovná jsi!
rozarka Já je hodně rozdávám. Doma by bylo přehvězdičkováno.
A děkuju za pochvalu, i ostatním.
Antje och, no to moje vaření
Něco je tady. Já tam dávám prostě pytlík špenátu - potřebuješ sekaný, ne listy. Česnek sušený neznáším, dávám víc čerstvého. Chilli vůbec. Péče se to fakt chvilku.
Náplň dělám stín, co mám, resp. Co děti přitáhly v rámci programu mléko do skol
Tvaroh s lučinou, žervé, smetana i kysaná. Nakrájím do toho nějakou křupavou zeleninu, třeba kápii a cibuľku. Šunku nedávám. No tak asi tak ![]()
continuity dekuju, vypada to lakave !
Velkamala bude tento týden asi s rýmou bez školky, tak prosím hrnte typy na vánoční přípravu, co všechno zahrnout do vánočního programu pro tyhle nejmenší cacory, co můžou být od svíčky nejblíž na 50m:-D. Těšila jsem se, že půlku školka odmaka za mě. Koledy zpívat doma prej nemůžu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY