Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43727 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 17:02

Gatita neco do kuchynky na vareni ma uspech vzdy, pokud zjistis jake maji panenky, tak treba oblecky nebo nejake doplnky. Pak jsme hodne uzili takove male panenky, myslim Evicka, dobre se s tim cestuje. 

DruI u bas byly auticka uplne zbytecny darek, ja teda nakoupila i vlackodrahy, do toho jsme s muzem investovali hodne energie, aby se s tim hraly a stejne jw to nebralo. S koleckama jedine kocarek. 

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 19:25

Garfieloni jsem u jedne z tech holcicek bodovala prave ruzovou masinkou-jeji bracha ma vlackodrahu, tak pry oba ocenuji, ze ma vlastni vehikl.

Ostatnim take diky za tipy, hracek je vsude hodne, jsou krasne, tak je treba zuzit vyber. 

Offline Tabea
8337 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 21:27

Děti se večer honily, syn dle vlastních slov dceru strčil a ta si rozrazila o roh zdi hlavu. Rána 18mm. Zpanikařila jsem a zavolala sanitku. V nemocnici ránu naštěstí jen slepili. Já jsem teď na sebe strašně naštvaná, že jsem napřed neuklidnila děti a sebe a nejela do nemocnice taxíkem a místo toho otravovala záchranáře. 

Offline Zu
2788 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 21:54

Tabea nelitovat, taky byste to mohla udělat naopak a mohl to být průšvih. Nalít pohárek vína a oddechnout si

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 22:04

Tabea Ja si myslim, ze si nemas co vycitat, zachranari to tak rozhodne neberou, a je fajn ze si se poucila pro priste, ale ne ve smyslu neotravovat zachrane, ale myslim tim to uklidnit se a pak jednat. Tak hlavne, ze to dobre dopadlo;-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 22:26

Tabea To bych si vůbec nevycitala. Dítě, rána na hlavě ... od toho tu jsou, to není žádná zpovykanost.

Offline Tabea
8337 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 22:29

Zu Karja  Díky! Já právě nechápu, že mě to dneska tak vzalo, obvykle jsem dost chladnokrevná. Každopádně teda doufám, že teď bude nějakou dobu klid, řešit dvakrát za rok rozraženou hlavu u dvouletýho dítěte je mi zu viel.  Dokonce byl na příjmu stejnej doktor jako minule...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 22:32

Tabea Byla bych v klidu. Máme v práci doktora, který dělá na záchrance a kolikrát koukám s čím lidi volají. Úraz hlavy u dítěte může být vážný a že to ve stresu vyhodnotíš vážnější, to není nic divného. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 22:33

Tabea 

Myslím, že zbytečných výjezdů zažívají dost a u dítěte je to celkem odůvodněné - spousta  krve určitě, nikdy nevíš, jestli je to jen povrchové zranění, dítě samo nepozná nic a rozhodnout se musíš rychle...

Edit - A když jsi volala nouzovou linku, na druhém konci to taky někdo vyhodnotil, že to je na výjezd, ne?

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 22:45

dynda Kdyz oni to na vyjezd asi vyhodnoti skoro vzdycky ne? To je velka zodpovednost rict, ze v pohode, at prijedou sami, to asi nejde.

Offline barbucha blogger
36193 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 23:21

Prostě miluju snachu, a nikdo se mi nemůže divit.

Na pravidelnou návštěvu harantů přibalila jsem pár španělskejch ptáčků... aby jako mladý pán nestrádal - nenažraný prasisko polklo dva naráz a pravilo, že tentokrát docela ujdou. Zatímco jeho choť uždibovala z jedný porce "aby si to pořádně užila", přičemž mezi jednotlivými sousty vykřikovala nadšením Když jsem se otázala, na co by měli chuť příště (abych jim nenutila něco co nechtěj), snacha obrátila oči v sloup: proč to řešíš, mně od tebe chutná úplně všecko!

Sen každé tchyně

Offline continuity
43727 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 09:59

barbucha nechces napsat knihu? Ja se vzdy rehtam, kdyz ty tvoje historky ctu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 10:00

barbucha Podle me se te boji

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 10:28

Mutziputzi  taky mě to napadlo! 

Offline Pinot Noir
30090 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 10:53
Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 11:00

Mutziputzi Hahaha, ty ses dobra! Vid a nechutnalo ji to, chudak jiste si zapisuje do kalorickejch tabulek, ted cela nestastna, ze k veceri si uz ani ten cottage neda, se s tim prala a rejpala se v tom tak dlouho, ze musela mezi sousty chvalit, aby to nebylo podezrely!

barbucha Zdravim;-):-D (to vis klasicky kysely hrozny, mne ted dvakrat varila mama a nedalo se to jist, ona hrozne kucharsky degenerovala, podle me ale zamerne, abysme po ni uz nic nechteli:-D)

Offline Pinot Noir
30090 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 11:04

Karja Máma je fikaná

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 11:08

Pinot Noir Je no a jeste vari najednou na dost pozdni hodinu, abych vyhladovela! Ja doufam, ze aspon v sestinedeli to pojme trochu vic, ze se ted na to setri;-)0

Online Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 11:19

Potřebuju si fňuknout. Dcera byla minulý týden poprvé ve školce, 2x3 hodiny. Dnes dopoledne jsem řekla manželovi, ať ji vezme na hřiště, že potřebuju trochu pracovat, a on mi normálně vynadal, proč si plánuju práci na neděli a ne na čas, kdy je dcera ve školce! Jako kdyby tam chodila už jánevímjakdlouho a já se v tom čase poflakovala, a jako kdyby nevěděl, že před koncem roku je vždycky nárazový pracovní nápor. Jako kdyby on nepracoval o víkendu, když je třeba!! Grrrr.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 11:34

Mohučanka potlapkavam, tohle je strasny