Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 16:47

dzizisketa Hele taky to neni konecna faze, kamosce se takhle rozbilo dite po roce, kdy si zvykla, ze spi s jednim probuzenim od 9 do pul 10 rano....no byl to sok:-D To radsi at se pomalu opravuje:-D:-D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 17:22

DrowRanger Na hajánka je naučenej celkem dobře, i chápe, že je to "pomůcka ke spaní", ale málokdy to stačí no. Jsme teď zase mimo domov, ale až se vrátíme, tak asi nasadím sérii spánkových opatření Do tý doby se holt umrtvim alkoholem

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 17:56

MP Meri Syn zacal spat celu noc tak v 2,5 rokoch, akonahle je chorý/skolka/nieco nezvyčajné, budi sa, ale spi pri mne, tak NEMUSIM vstavat!

Offline tzaziki
1161 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 18:26

Zdravim! S dcerou jsem dala “vaznou” rec. Atletika ji sice bavi(ze nejezdi na zavody ji nevadi), ale zezacatku se ji tam nechce, protoze by radsi doma delala ukoly nebo si cetla nebo googlila. Priznala, ze obcas finti zdravotni problemy, aby nemusela. Dohodly jsme se,ze to bude rikat na rovinu a jednou, max.dvakrat, mesicne muze vynechat bez duvodu. Jine sporty, pohybove aktivity zkouset nechce. Domluvila se s manzelem, ze na jare spolu zkusi zacit behat. 

Konec hlaseni.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 19:09

Karja to je inak fakt,na spavédieťa si človek rýchlo zvykne a o to je horšie ak spať prestane. Kamoškin malý spáva 95% nocí vkuse, ale keď sa jej zadarí naša bežná noc, tak je hotová. A ja sa tiež vždy nechám učičíkať keď má syn pár lepších nocí (max. 1 zobudenie) a potom keď prídu klasiky, tak ma ide roztrhnúť .

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:53

DrowRanger No jako ja jsem si ted zvykla, ze den je pro me mazec, vzhledem k memu stavu, ale ze pak prijde vecer a dcera usne a probudi se tak jednou dvakrat a hned usne....no ale kdyz si vzpomenu na to moje chovani pramenici z unavy a nedostatku spanku,tak to bude husty to jaro, fakt husty, snad se z toho se sambem nerozejdem, ten uz se totiz taky učičíkal a nejake nestandardy uz moc nedava a spi vedle, a prej ma nejaky spankovy problemy, nicmene prostor na spani ma denne pres 8 hodin, takze jako to bude velka zmena;-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 20:56

Zarinya a samozrejme, že som sa spýtať zabudla Ale vtedy som dala na tvoju radu, a v tej medovke som ju okúpala (moja imúnna nie je, keďže to bolo prvýkrát) a v tú noc fakt spala dobre. 

A teraz, ako jej liezli tie stoličky a nastali krušné noci, mala som chuť jej aj čaj uvariť. Len som sa bála, keďže som sa nespýtala, že by som ju moc nadopovala a zaspala by tak tvrdo, že keď by zaborila hlavu do deky, že by sa zadusila a v konečnom dôsledku by som aj tak nespala od strachu

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 22:47

Karja cha, učičíkanie závidím, ja myšlienku na druhé dieťa momentálne odmietam práve preto,že si myslím,že by smeho s mužom mali v striedavke...aktuálne je otázka druhého odsunutá o 3-4 roky, lebo ani jeden z nás si nevie predstaviť ako by sme ho zvládli...

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 23:09

DrowRanger No takhle ja otehotnela neplanovane, to tu asi kazdej vi, ale ,,doma,, tj. V realnem svete vetsinou rikam, ze planovane, pac co je komu co do toho. Taky jsem prvni vikend probrecela zdesenim:-D:-D. kdybych si to mela planovat tak nevim, mozna ta klasicka odstup 3 let, ale asi bych to furt oddalovala, protoze tehotenstvi I ten pocatek materstvi jsem nezvladala dobre a furt bych si to premitala... Nakonec to hodnotim jako dobrej napad z hodne uhlu pohledu, ale bude to velka zkouska vseho, vztahu stoprocentne, ale verim, ze kdyz budu fyzicky v kondici a miminko zdrave, tak to zdarne preklepeme:-D. 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 00:36

Karja jezis ja myslela ze ste to planovali! No jeste ze uz beru antikoncepcinemusim mit vsecko, co oststni, zejo:D

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 03:26

711990 :-D Hele ne, ale s touhle ehm ehm antikoncepci jsme prezili nekolik let opravdu velke lasky bez sebemensi uhony, ale po prvnim diteti to selhalo dost brzo I s laskou malou, ale emimino je techto pripadu plny, takze plne zapadam do vzorku. Ja si pak dam po porodu bud troji ochranu, nebo jak jsem tady psala rovnou frigiditu at to mam pojisteny na dveste procent, sambovi jsem uz zenskou nasla, blondyna, s vlastnim barakem, peknou praci a jeji rodice maji velky statek se zviraty, holkam by se tam libilo a ja bych si ty bezdetny vikendy fakt vorazila!

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 05:54

Karja no, ja teda s touhle tvoji metodou behem 3 let otehotnela hned 3x, takze ja bych idealne jedla plato prasku denne

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 07:53

711990 Tak treba se mate radi mnohem vic!:-D:-DMy za tri roky prave nic, ani zadny plany poplachy, sambo uz hlasil neplodnost, v jeho okoli s tim ma problem hodne paru, takze mu to tak nejak zapadalo. A ono to nakonec na to plato denne bude. Ale jak rikam, ja radsi dva roky do klastera, jistota je jistota!

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 07:56

Nevite nekdo, jak se bere spravne to zelezo? Mne je z neho kazdej den hodne spatne od zaludku. Mam brat rano na lacno, uz jsem poucena, ze nemichat s mageniziem, piju Magnesii, takze tu si davam az po obede, cerny caj a kafe na to taky nepiju. Tak jestli nevadi nejaka vecerni Magnesie nebo to ze vecer uz moc nejim a jsem tudiz hoodne nalacno, nebo to mam hned zajist....ocenim kazdej tip, nevim zda je horsi byt chudokrevna, nebo se kazdy dopoledne cejtit na draka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 07:58

KarjaMě v lékárně poradili zapít pomerančovým džusem. Mě to pomohlo, pak už mi po něm  špatně nebylo.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:00

Karja piješ ho s ovoconou šťavou? Inak mne tiež bývalo po železe zle. Možno skúsiť jesť sušené marhule? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:04

Karja kup si Floradix sirup, v tabletách je to prej stejně na prd

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:06

DrowRanger Nezkousela jsem to a to jsem se jeste v lekarne ptala, jak to brat, protoze minule jsem se prave spalila s tim cernym cajem, ale nic mi nerekli. Evaeva Diky! 

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:18

Mutziputzi Kdyz ja mam tentokrat neco na predpis, dle mych chabych farmaceutickych postrehu je ta denni davka nekolikrat vyssi nez u toho sirupu. Ale kdovi, ovsem volne se to neprodava, tak by to davalo smysl.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 08:22

Karja tak vyskúšaj tú šťavu (odporúča sa pomarančová alebo grepová) a podľamňa kľudne môžeš k tomu nejaké sušené ovocie alebo pečivo,ja som teda väčšinou robila tak, že somželezo zjedla hneď ráno (alebo keď som šla nad ránom na WC) a po 15-20 minútach sa naraňajkovla (nič s vápnikom amagnéziom,znižuje to vstrebateľnosť).