Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 11:01

Gatita bude, ale bude vyzadovat, aby si nekdo hral s ni. Mame u nas pro vnoucata kralika s lednici a "Pani Medvidkovou" s cukrarnou nebo co to je (prodava donuty) a musela jsem u toho asistovat vzdycky, kdyz tu bylo jen jedno dite. Kdyz prijdou dva, holcicce je ted uz 7 a braskovi 5, vystaci si spolu. 

Offline brrr
12408 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 11:07

Kdyby někdo sháněl knihu pro dítko kolem deseti, tak náš se kupodivu nadšeně začetl do Darwina. Kupodivu pro to, že když se tam podíval poprvé, tak udělal "blé, zvířata, příroda".

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 11:16

Karja 

Jsem si ten příbalový leták našla, už jsem to užívala dvakrát, tak ještě nejsem úplně vygumovaná a něco to ve mně zanechalo. Píše se tam půl hodiny před jídlem a jsou vyjmenované potraviny, které se nemají konzumovat současně. Takže ranní prášek jsem většinou zaspala nebo vynechala. Večerní rozhodně nebyl nalačno, řekla bych tak 2 hodiny po jídle, které jsem plánovala pro jistotu tak, aby to nebyly ty nedoporučené položky.

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 11:25

dynda Vecer ho neberu, jen jednou! No uprimne, ja jsem rada, kdyz nezapomenu, ale snad to zvladnu ted alespon casove skombinovat s tim jidlem, ja uz ho beru pomerne dlouho, no a letaky nectu samozrejme:-D MNe jestli neco jednou posle neco do hrobu, tak prave ta neschopnost uzivat pravidelne a spravne leky;-)

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 12:39

Kokoska diky, to by me zas az tak netrapilo

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 12:42

Gatita jo ale z toho prislusenstvi jsou ty kousicky hodne male, pokud to je dite, ktere strka cokoli do pusy nebo nosu, tak radim koupit jen ty figurky.

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 13:53

Gatita mně ty dvouletý přijdou na hraní s figurkami ještě malí, že jakoby neví co s tím. Syna jsem prakticky musela "naučit", jak si třeba se zvířátky hrát. Teď už si je vytahuje i sám, postaví jim ohrady, naloží traktor krmením a vozí jídlo. Nebo z Lega postavíme supermarket a pak tam chodí panáčci nakupovat. Sám si takhle ale neumí hrát moc dlouho, rychle vyčerpá témata.

Ale ty figurky jsou krásný. Když si někdo bude hrát s ní, určitě si je oblíbí.

Já jsem dnes na místním bazárku pořídila dárky k vánocům pro syna i všechny děti v rodině a jsem dost spokojená, jak jsem to ekologicky i ekonomicky skvěle zvládla. Ještě že jsou všichni tak malí, že nepoznají nebo jim nevadí, že to nejsou nové věci

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 14:14

žluťásekmam v okoli 2 holcicky v tom veku, dcery blizkych kamaradek, tak vymyslim, co k vanocum. Aby to nebyla uplna blbost, ale aby se to holkam libilo. Ty figurky jsem ted videla prave nekde za dobrou cenu, mala rodinka za 250, tak me to zaujalo. Ale co jinak, panenku? Ja umim jen auta

Offline DruI
5615 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 14:19

Gatita Tak třeba by se holkám líbilo autíčko, ať mají ty figurky v čem vozit :)

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 14:41

Gatita A co treba nadobi do kuchynky nebo takove to ovoce/zeleninu na krajeni?

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 14:42

DruI kdyz ja dost verim na genderove stereotypy

(na zaklade pozorovani vlastniho ditete).

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 14:44

ziginka jo, to je dobre, diky. Ja neco vyberu, chtela bych to vsechno dat na jednu navstevu hrackarstvi nebo jedno sezeni na intetnetu.

Offline DruI
5615 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 14:49

Gatita Tak moje dcera si s autíčky hraje mnohem radši než s figurkami a panenkami :)

Ale nějaké to krájecí jídlo bych klidně doporučila taky. To je taky oblíbená hračka :)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 15:10

Gatita To krajeci ovoce a zeleninu ted maji v lidlu

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 15:16

paktofonika mám dva bráchy, 1 a 3 roky, oběma jsem objednala magnetickou stavebnici. 

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 15:22

Já jsem teď úplně uzasny hračky videla tady

https://www.mazanagreta.cz/

maj tam i dřevěnou krájeci zeleninu a všechny možný uzasny vybavení do kuchynky pro panenky, krajeci dort, dřevěný zmrzliny, sušenky, různý potraviny, nadobicko pro panenky!!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 15:31

nellielovett Ďakujem, asi kúpim i to! :)

Potrefenáhusa Krásne hračky, paci sa mi hlavne to, že tie farby sú jemné a príjemne skombinované i ked deti toto asi neriešia. 

Offline Potrefenáhusa
39087 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 15:32

paktofonika Myslím, za naopak deti maj radši ty barvy jásavější 

Offline Garfie
28658 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 15:54

Gatita Ty krájecí věci jsou fajn, ale já bych nezavrhovala ani ta auta, dají se koupit i růžové, nebo různé třpitivé vyloženě pro holky a dost si s tím vyhrají! A dcera byla v tom věku úplně vyřízená z takového toho jezdícího křečka Zhu Zhu nebo jak se to jmenuje. A když mluvím o křečcích, super hračka byla ještě nějaké to zvíře (my právě měli taky křečka), co opakuje tvoje slova, pro ty malý děcka je to super a mezi dospělýma to mělo vždycky velký úspěch na večírcích

Offline žluťásek
8888 příspěvků moje polička 09. listopadu 2019 16:37

Gatita já mám malou neteř, ty sylvanian rodinky by se jí určitě líbily. A dost pravděpodobně to nezkazíš ani nějakýma serepetičkama jako korálky, čelenky, sponky, tylový sukýnky a kostýmy princezen, já jí kupuju figurky schleich bayala (různí elfové, víly, jednorožci, pegasové apod).

Vybavení do kuchyňky je bezva nápad.

Já mám ještě hodně ráda jako dárky materiál na tvoření, že se spotřebuje a není potřeba přifukovat byt