viktorka_od splavu Jezdime do holiday housu kde jsme sami![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 Ja si ho maluju v lete!
já myslím že cajk ![]()
Nicméně mně nikdy nenapadlo, že bych neměla s dítětem cestovat (včetně mhd) a narodilo se mi dítě, které cestuje relativně rádo.
Mohučanka no v lete bude Mutzinymu miminu asi tak 2 mesice, ne? To bych si vikend v Italii asi odpustila jeste:) Ale ja mam dite, ktery kdyz ma moc zazitku, tak vecer jeci. Timto zdravim DrowRanger :D
Jako těm miminům je jedno kde jsou, ale kvůli dvěma-třem dnům se někam pakovat je holej nesmysl. Páč s miminem toho potřebuješ s sebou stejně jak na tejden... to už je lepší ject na delší dobu. I kvůli případný aklimatizaci.
711990 no právě, dva měsíce. To jsme byli poprvé na víkend v zahraničí my, spánek v autě na parkovišti included ![]()
Ale tak my vzali dítě na svatbu, když mu bylo 11 dní, a od druhé návštěvy pediatra jsem jezdila na kontroly 20 minut metrem, takže cestovat jsme začali hned...no od začátku. Období večerního řevu (cca od 7 do 9) u nás taky proběhlo, ale řev nezávisel na tom, co jsme zrovna ten den dělali.
barbucha prave ze mam dojem ze nasemu to zas tak uplne jedno neni prave. Ma rad svuj klid:D
barbucha jojo, my jezdíme relativně blízko, asi 4 hodiny to jsou. To se na víkend dá. Na Como bych jela tak aspoň na 4 dny (nebo týdny nebo měsíce
).
No právě... tak ať má aspoň ten pobyt někde delší a může si tam zvyknout, a ne se za chvíli zas stěhovat jinam. V těch dvou měsících bych řekla, že nepozná jestli je ve svý posteli
ale jde spíš vo ty náročný přesuny, že jo.
Mohučanka mozna jsi to jen nezjistila protoze jste furt cajdali:-) jinak mne se spis nechtelo, kdyz mi/decku nebylo dobre, kdyz jo tak vpoho. ale dovolena to moc nikdy nebyla:P
711990 ja myslím, že je to prostě věc náhody, jestli se narodí salámista nebo ječidlo
rozhodně si nedávám žádné zásluhy za to, že dcera odmala zvládá kratší i delší cesty.
barbucha Hahahaha, my jsme se hodne, hodne dlouho nikam nepodivali, nasemu miminu vadilo, ze jsme I 300m od baraku, kdyz se vzbudilo v kocarku. Ale to je vyjimecny, spis znam lidi, co fakt cestujou a pohoda no!
Mohučanka podle me to bude pul na pul...da se na to dite asi trochu privyknout, ale zaklad asi nezlomis:) kazdopadne mas muj obdiv, ja se s nim sotva vydam do Pardubic k nasim:)
711990 My jsme dceru zvykali fakt dlouho na vse, na kocarek, na cestovani a prislo mi, ze se to zlepsilo az kdyz si sedla do sportaku a dostala posmernou autosedacku. A snazili jsme se, narodila se na zacatku leta, jsme si malovali ruzny vylety a vyslapy a navstevy.....No des, samozrejme druhy bude uplne jiny, ze jo, uz planuju, kam budeme na jare jezdit na vylety:-D:-D Hahaha
Starsi byla za prvni rok 4 x v italii, jednou chorvatsko a jednou spanelsko, mladsi zatim cestuje jen po domovine. Uvidime co ted dovolena:)
Myslite ze jet s ditetem v obdobi vzdoru do Norska je chytry napad? ![]()
viktorka_od splavu nojo, dovolená...jakože se někde valím a nemusím nic...tak tak to není, to je fakt. Jasně že by bylo mnohem pohodlnější místo balení všech těch serepetiček nebalit a pak sedět doma, ale já cestuju tak ráda, že to kousnu. Ačkoli letos na podzim jsem se vzepřela, ve čtvrtek před prodlouženým víkendem jsme se vrátili z třítýdenní dovolené, celý den na cestě (loď, letadlo, letadlo) a manžel chtěl v pátek odjet na Lago di Garda na ten prodloužený víkend. Tak to jsem raději zůstala doma ![]()
711990 já nevím, obdiv asi není na místě. Mně prostě nikdy nenapadlo, že bych se měla bát, já nevím, jet s kočárkem na eskalátoru. Pravda je, že před první nocí v autě jsem byla lehce nervózní, ale dcera spala úplně stejně jako doma, takže jsem pak uklidnila a všechno bylo v pořádku.
rasaNori No, ja myslim, ze jestli ma vzodorovat doma nebo jinde je jedno, spis kde ty budes vic v klidu a zachovas klidnou hlavu, protoze o tom to je asi nejvic.
Edit: ale zkusenost nemam a vzdycjy radsi vyhovim diteti, abych mela klidek:-D:-D
rasaNori nevite co s detmi? jedte do norska, tam vam je zabavi!![]()
Karja nikde... Ona je jak ohen a ja jak rozbuska. Reknes ji ne a ona klidne pokracuje v nastolene cinosti. Dneska mi do plne misy pokrajene zeleniny a brambor nasypala pul pytliku strouhaneho kokosu. Mela byt bramboracka...
viktorka_od splavu no prave:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY