Kokoska aha, som dobre zabrzdena :)
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas ještě to není úplně jistý, ale s nejvyšší pravděpodobností bude č. 2, tak jsem zvědavá, jaký to bude spáč. Tenhle když usne, tak vedle něj můžou střílet, můžu ho přenášet, svlékat (párkrát mi usnul v autě) a nehne se. Ale nesmí se násilím budit, to má pak hysterický řvací záchvat.
Kokoska Jo, dcera usne s babickou taky lip, I se necha obliknout, I si hraje sama a celkove nemiva zadny moresy, ono je to docela casty, ze u babi jde vsechno lip;-).
Pinot Noir Jj, uvidime, spani taky je jeste jeden velkej otaznik, jakoze kdo s kym kde, dcera nespi uplne tvrde, hluk ji budi a ona se taky budiva a hrozne jeci;-), ale jak rikam, pocitam, ze spat se musi, takze nejak spat budou:-D.
711990 u nás sú tie revy ešte aj teraz, včera sme boli doobeda na trhoch a poobede somrozbalila piklerovej triangel. Neviemčo z tohoto spôsobilo,ale dieťa mi revalo v noci hádam 15x...zo spania :D
DrowRanger zarucene ty trhy! Nebo jecel nadsenim?![]()
DrowRanger predvanocni darek:D
Kokoska u nas jde synovi u babi vsechno lip, chova se tam jako velky samostatny kluk, zatimco me doma toci, protoze mu nejde nandaaat nakricniiiik uaaa. ![]()
Lamicka jo nam babi neveri ze se dcera doma chova jako spratecek obcas...
rasaNori nam taky ne :)
U babiček je to asi jiný, máme na starosti v tom momentě jen to vnouče, tak je to asi víc v klidu. Nemyslím teda, že by se nic jiného nedělalo než skákalo kolem dítěte, ale dá se spousta věcí odsunout nebo připravit předem, dělá se program s ohledem na dítě apod.
A věřím, že doma se občas dítě chová jak posedlé, zvlášť v momentech, kdy matka nutně musí něco udělat, není jí dobře, poblije se pes, zvoní listonoš... dosaďte si libovolné, zažila jsem to s dětma taky ![]()
711990 ako nadšenie to nevyzeralo. Inak susedia si už musia myslieť,že doma to decko týrame, lebo aké revy posledný mesiac predvádza. Ale včera konečne nemal v noci 2-hodinové bdelé okno, ale len asi 15x v noci reval zo spania. Niekoľko ráz ani nebol podľa mňa hore,a le zato reval tak dlho, že muž niekoľko ráz prišiel ku dverám a niečo sa ma pýtal. No počula som popri tom reve akurát takveľké ho*no :D.
rasaNori áno a mal úspech, stihol sa z neho už aj strieskať...ale hore vyjde ako pán a po doske si vykračuje ako veľkáč :)
DrowRanger
to miluju, kdyz na sebe mluvime a dite jeci.
711990 Hele my se kolikrat zhadali a ji to uklidnilo, fakt jecela, my na nervy ze jo, zacali jsme jecet na sebe a dcera najednou happy uplne pozorovala. Ona ma asi rada dramaticno! Zkuste to:-D
Jinak s tim mluvenim, my chodime s dcerou do mistni samosky a ja jsem zvykla s ni furt mluvit, kam jdeme, co tam uvidime, kam jsme dosli, co vidime a tak, takze samozrejme nahlas nakupujeme I v te samosce. Coz asi neni nejhorsi, jenze ted jsem tam parkrat byla sama (asi po roce a pul, ja tam jinak fakt chodim jen s malou) a nakupovala jsem taky nahlas! Doslo mi to az doma asi po tretim nakupu.
Hele nazor veta na muj porod je, nechat vyvolat den, respektive dva dny po terminu. Zadne zdravotni duvody neuvedl, dite pry bude mit peknou velikost (ale zadnou extremni), ja jsem taky v cajku, prvni porod byl uplne v cajku a na termin. Pry at jsem na vanoce s miminkem doma. Ja jako nejsem doktor, sambo taky ne, ale prijde nam to jako picovina. Uvidim, co reknou v nemocnici, ale prijde mi to proste divny, divny, divny.
Karja to mi taky přijde divný...Jako možná nechce, aby se miminko narodilo na Vánoce, ale jako důvod urychlení porodu je to fakt divný. Když nejsou zdravotní důvody...
Karja To mi přijde jako blbost, pardon. Rozhodnou stejně v porodnici.
Mohučanka Pinot Noir Tak jsem rada, ze jsme tady vsichni doktori a vime! Jj uvidime, no ja I v te porodnici si budu stat, ze mi to prijde zbytecne, doufam, ze to tak I vyhodnotej oni, ja byt v opozici moc neumim. Ty Vanoce by nemel byt problem, protoze 24 je standardni operacni den, znama je objednana na sekci uz mesic dopredu, tak nevim no, na svatky byt doma nemusim, dcera je malicka a neni zadna zaruka, ze pujdeme hned domu.
Karja to bych asi vynechala to vyvolavani takhle v terminu. Normalne se nechava minimalne tyden, nekde i 10 dni. Jasne ze o vanocich nikdo rodit nechce, ale neni to duvod.
K tomu hadani se. Tonda, stejne jako nas papousek, nema rad vzruseny debaty a nadavani. Hnedka vycejti ze na neco nadavam a zacne za mohutnyho povzbuzovani papouskem jecet.
Karja pokud ti ho nechce vyvolávat v ordinaci, hodila bych to za hlavu a asi se šla přeptat do té porodnice. Stejně tě po termínu obvodný gynekolog jiz nemůže mít v péči.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY