rasaNori Aha, tak tohle povazuju za beznou detskou cinnost:-D.Nase mlada akceptuje minimum NE, vetsinou pomuze rict, co JO:-D, ale clovek by si tu hubu uz vymluvil.
Vše o těhotenství a dětech
Karja ona prave z jo pokracuje plynule do toho co je ne:D
Vím, ze jdu pozde a ted uz mimo tema, ale kdyby mel nekdo zajem o svetle modrou kuklu Reima, tak ji tu mam a je bolna.
rasaNori Tak to taky prijde u nas. Spis me zajima, jak ji po obede uspavas s tim miminem za zadkem? To je vec, co si fakt nedokazu predstavit, jasny, ze praxe bude uplne jina a asi desna, ale zajima me to:-D
Karja chces pravdu? Na hovno. Jsou totalne nekompatibilni. Vetsinou se mi Sara vzbudi kdyz je cas jit uspavat Baru, takze rychle prebalit vycurat starsi, odvelet ji do patra, mimino nakojit u toho se Barca tak nejak mrcasi po posteli az usne, jenze Sara uz nechce lezet nebo byt na ruce takze rychle dolu abych Baru nevzbudila, no a ve chvili kdy zacne mimino vrzat ze by slo spat mi zacne brecet Bara ktera by potrebovala se dospat jeste...
Mimochodem dnes jsme meli dobry zasek s muzem, sla jsem uspat Baru, mel u sebe mimino. Kdyz jsem prisla dolu co usla, nakojila jsem, sla jsem uspat mimino v kocaru venku, muz delal doma takze Bara byla pod dozorem. Prisla jsem, zaparkovala kocar za dum, dala chuvicku, dojedla obed. A v tu chvili se vzbudila Bara. Sla jsem nahoru, muz mel dole chuvicku k miminu. Jeste se mi ji podarilo udyndat, a asi po hodine pisu muzi jestli Sara jeste spi. Odpoved ja jsem odjel do kancelare me fakt dostala. Pry mu nedoslo ze zustanu nahore se starsi, tak odjel![]()
rasaNori Tak tyhle zaseky budeme mit bezne, my jedno z deti urcite nekde zapomeneme, ja vzdycky mela na zahrade chuvu nebo pootevrene okno, ale sambo v klidku si treba usnul doma bez chuvy, ja bych nemohla spat, kdyz je dite venku. No taky cekam, ze to bude na houby to spani. Ja dceru v 90procentech uspavam desne dlouho, ted jeste nebude treba vylitana, jak budeme s miminem vic doma, takze o to horsi.....No ,,nastesti,, je jeste mala a ten spanek mit musi a proste nejak usne, ale asi za brutalniho revu no...
711990 jééémine, tak to ozajnezávidím, môžem len utešiť,že sa to bude zlepšovať. A ak môžem poradiť, skús dávkovať zážitky ešte pred dlhším denným spánkom, unás trochu pomohlo, ak nové veci pozažíval doobeda a potom sa ešte vyspal, poobedie bývalo kľudnejšie.
Karja První tři-čtyři měsíce ještě Ríša odpoledne spával, běžně jsem ho uspávala hodinu. A nebylo to vůbec tak hrozné, jak jsem si to představovala. Většinou musel chvilku počkat, až usne mimino, někdy jsem je měla v posteli oba, no a párkrát se to nepovedlo ;) Ale žádná hrůza. Strašně záleží, jaký spáč bude mladší. Nestresuj se předem ;)
rasaNori Tak byla trochu exotická bramboračka, ne? ![]()
Pinot Noir No ja si rikam, ze to druhy mimino musi furt spat:-D Uvidime. To hodinovy uspavani me hrozne vysira uz ted, to je hodina odpoledne, hodina vecer pomalu, sambovi to jde rychleji teda, ale zadna slava to taky beni.
DrowRanger dekuju:) nastesti se to obejde jen treba hodinovym revem pred usnutim, ale je mi ho lito, no. To s tim dopolednem je dobry a urcite to funguje. Nejhorsi je, kdyz ho nekam vezmem odpoledne.
Karja U nas podobne jak Pinot Noir , kdyz uslo mimino, tak jsem sla uspavat starsiho. No a jak jsem parkrat musela odbehnout k miminu, prisla jsem na to, ze ten starsi usne beze me rychleji nez se mnou, ze jsem v podstate rusivy prvek ;-) Takze jsem ho pak posilala spat samotnyho, protestoval, ale nedala jsem se ;-) To mel kolem 2 let.
ziginka Tak to u nas nehrozi, dcera teda kdyz odejdu z pokoje usne zarucene, protoze spusti takovej hysterak a tak se vysili, ze ji pak staci vzit a polozit. Proto to delam jen v nejvyssi nouzi, kdyz hrozi, ze mi rupne mocak nebo nervy...pro ni je to extra stresujici stav. Tak uvidime no, ono se to taky meni tyden od tydne, neda se nic predem planovat...
Tady na vesnici je hroznej zivot, uz nas prestavaji zdravit lidi, misto ahoj ci dobry den rikaji mne misto pozdravu ,,Tak jeste nic?" sambovi pro zmenu ,,Tak uz?". U nas v rodine nikdo nerodil prirozene, takze se me bezne ptaji, jestli dneska pojedeme nebo zda budu potrebovat dnes nebo zitra to hlidani....Des, tata si zas mysli, ze tehotne by pred porodem mely byt minimalne nejak znehybnene protoze mi na jakoukoliv aktivitu rekne, ze jsem se snad zblaznila....Trikrat za den mi nekdo napise, zda nejsem v porodnici. Jo vloni v te izolaci v Praze a s falesne uvadenym terminem to nebylo spatny:-D:-D.
Karja Já taky nemůžu odejít, dokud nespí. A pokud jsem doma, tak ani nemůže uspávat muž, jenom maminka
. Když nedávno zrušil odpolední spaní, byla to úleva - hodinové i delší uspávání odpoledne, kolikrát i několik pokusů, takže zabité třeba tři hodiny, a pak totéž po desáté večer
.
Přeju ti miminko-kliďase, je to taková pohoda! Jako fakt teď vidím, že pokud má někdo jen takové dítě jako je Viki, tak absolutně nemůže chápat matky takových výlupků jako je R.
Mě nenáviděla snacha, protože doma dítě uspávali taky klidně hodinu a u nás usínal tak do 15 minut. Zazpívala jsem písničku, podržela za ručičku, chvíli jsme se přitulili a bylo. Dokonce když jsem ho hlídala u nich, šel dobrovolně spát do nové velké postýlky, kam ho nemohli dostat.
Kokoska to mi připomnělo bratrance, když byl ještě malinký. U babicky na návštěvě s přehledem uspal půlku rodiny. Vždy po půl hodině přišel do pokoje a zahlasil: stará máma spí..., tatino spí... A tak to šlo klidně hodinu a půl.
Kokoska ja by som taku svokru milovala a volala na každé uspavanie ![]()
continuity takhle vždycky usínal můj táta, když nám jako malým četl knížku před spaním. My jsme ho budili "jak je to dál?", on přečetl dvě tři věty a už se mu zas zavíraly oči. :)
Mrakoplas no však "nenáviděla" v uvozovkách ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY